Karhu Basket lähtee tänään katkaisemaan kahden ottelun mittaista tappioputkeaan Loimaalle. Karhu-luotsi Sami Toiviainen kertoo, että omalla joukkueella on menossa tuloksellisesti sekä pelillisesti vaikeampi jakso.

– Koko joukkueen liian passiivinen ilme kentän molemmissa päissä, sekä turhat henkilökohtaiset vieheet, ovat ne asiat, jotka on saatava parempaan suuntaan. Turhaa panikointia on syytä nyt vaan kaikkien välttää ja keskittyä olennaiseen eli pienten asioiden parempaan jokapäiväiseen suorittamiseen. Pieniä vammoja on monilla pelaajilla ja toivottavasti saadaan miehet parsittua kokoon keskiviikoksi, ettei kenenkään tarvitse olla pelistä pois, Toiviainen kertoo joukkueen tilanteesta kauhajokelaisten verkkosivuilla.

Toiviaisen mukaan Karhun pitää kiinnittää Bisonsia vastaan huomiota etenkin palloskriinipuolustukseen ja sen kurinalaiseen noudattamiseen.

– Meidän heitonvalinnat, hyökkäyslevypallopelaaminen sekä puolustukseen paluun on oltava koko 40 minuuttia kunnossa, Toiviainen painottaa.