MHP Riesen Ludwigsburgin Shawn Huff otti seitsemän kolmen pisteen heittoyritystä, osui niistä neljä kertaa ja keräsi joukkueelleen 19 minuutissa 14 pistettä Saksan Bundesliigan viikonloppukierroksella.

”Huhvin” hyvästä heittoillasta huolimatta Ulm naarasi vierasvoiton Ludwigsburgista lukemin 87-79 (45-41). Tappion myötä Ludwigsburg tipahti Bundesliigan runkosarjan yhdeksänneksi. Joukkue on voittanut pelaamastaan 26 ottelusta 13.

Antero Lehto pääsi jälleen peliminuuteille uuden joukkueensa Varesen paidassa, kun Varese kohtasi Italian Serie A:ta johtavan Emporio Armani Milanon vieraskentällä.

Lehto pääsi irti Varesen pelinjohtajana neljännen jakson alussa, kun Milano johti pisteillä 73–50. Varese vei Lehdon johtaman neliminuuttisen 11-0 ja kipusi 12 pisteen päähän, mutta Milano hankki odotetun 79–69 (52–31)-voiton.

Lehto merkitsi joukkueelleen kahdeksassa peliminuutissa yhden levypallon. Vareselle on kirjattu 22 ottelun jälkeen seitsemän voittoa.