Karhu aloitti välieräsarjan Katajaa vastaan nappaamalla kotiedun itselleen. Bisons sen sijaan kaatoi KTP:n.

Karhu ratkaisi ottelun päätösneljänneksen puolivälissä ja ykkösnimeksi nousi Markus Molenius, joka upotti nopeassa tahdissa kolme kolmosta ja johdatti kauhajokiset karkumatkalle. Lopulta voittolukemat merkattiin Karhulle 90-76.

Devonne Giles heitti 21 pistettä, Greg Mangano ja Bojan Sarcevic upottivat 18 ja Molenius 14 pinnaa. Katajalta Robert Arnold heitti 21, Ken Horton saalisti 16, Tom Knight 12 ja Teemu Rannikko 11.

Toisessa välierässä Bisons näytti jo karkaavan tauolla, kun se johti ottelua 16 pisteellä. KTP aloitti kirin kuitenkin kolmannella neljänneksellä ja nousi taistelemaan voitosta. KTP:n kiri ei kuitenkaan riittänyt, vaan Bisons aloitti ottelusarjan 87-76-voiton.

Tuukka Kotti jatkoi hienoja otteitaan pudotuspeleissä, kun hän heitti 21 pistettä ja otti 10 levypalloa. Travis Nelson tilastoi 20/12. Martin Zeno täydensi tasaista rintamaa 19 pisteellä ja Anthony Hilliard 11. KTP:n parhaat pistemiehet olivat Kenneth Simms 21 pisteellä, LaMonte Ulmer 20 ja Brandon Jefferson 11 pinnalla.