Chicago Bulls ei jättänyt selittelyille sijaa murskaamalla Milwaukee Bucksin perjantain vastaisena yönä ja etenemällä NBA:n pudotuspelien toiselle kierrokselle Cleveland Cavaliersia vastaan. Los Angeles Clippersin ja San Antonio Spurs sen sijaan ratkovat jatkoon menijän seitsemännessä ottelussa.

Bulls paineli jo avausneljänneksellä 18 pisteen johtoon ja samaa vauhtia täysin omille teilleen. Bucksin aseettomuutta kuvaa hyvin se, ettei yksikään pelaaja saanut kokoon edes kymmentä pistettä. Bulls sen sijaan hyökkäsi leveällä rintamalla 20 pistettä pussittaneen Mike Dunleavyn johdolla. NBA:n pudotuspelien voittomarginaaliennätystäkin hätyytellyt Bulls jatkaa näin otteluvoitoin 4-2 pudotuspelien toiselle kierrokselle.

Yön toinen ottelu oli puolestaan huomattavasti tiukempi. Spurs ja Clippers tahkosivat kaksi ensimmäistä neljännestä tasatahtiin, kolmannella Clippers sai repäistyä pienen eron ja piti sen niukasti loppuun saakka tasoittaen otteluvoitot 3-3:een.

Clippersin ratkaisijoiksi nousivat Blake Griffin ja Chris Paul. Griffin upotti 26 pistettä ja napsi 12 levypalloa. Paulin saalis oli 19 pistettä ja peräti 15 koriin johtanutta syöttöä. Ratkaiseva seitsemäs ottelu pelataan lauantaina.

NBA:n pudotuspelien 1. kierrosta perjantain vastaisena yönä:

Milwaukee – Chicago 66-120
Chicago jatkoon otteluvoitoin 4-2.

San Antonio – LA Clippers 96-102
Otteluvoitot 3-3.