Suomen tulevat EM-vastustajat Ranska ja Venäjä ottivat mittaa toisistaan Ranskassa. Kisaisäntä Ranska ei antanut Venäjälle mahdollisuuksia, vaan otti selkeän 93-55-voiton.

Ranska otti ottelun ohjat käsiinsä heti alusta saakka ja puhkoi syöttöpelillään Venäjän puolustuksen palasiksi. Toisaalta toisessa päässä kenttää Venäjä ei pystynyt murtamaan Ranskan kovaa puolustusta. Ranskalla olivat mukana Suomea vastaan puuttuneet Nando De Colo, Boris Diaw sekä Nicolas Batum. Batum olikin yhdessä Joffrey Lauvergnen kanssa Ranskan paras pistemies 13 pinnalla. Alex Ajinca heitti 11 ja Charles Kahudi 10. Päävalmentaja Vincent Collet peluutti joukkuettaan tasaisesti, sillä ainoastaan Batum ja De Colo pelasivat yli 20 minuutia ja ainoastaan Mickael Gelabale pelasi alle 14 minuuttia.

Venäjä käytti niin ikään koko arsenaaliaan ottelussa, mutta peluutti avainpelaajieen niin ikään hieman säästeliäämmin. Muun muassa Sergei Monja ja Igor Vjaltsev pelasivat alle 20 minuuttia. Venäjän paras pistemies oli 13 pinnaa heittänyt Vitali Fridzon ja Ruslan Pateev nosteli seitsemän pinnaa.