Susijengi koki kolmannen tappionsa Slovenian turnauksessa, kun se hävisi turnauksen päätöspelissä Ukrainalle 70-75 (35-25)

Suomi aloitti ottelun väkevämmin ja vei ensimmäiset kolme minuuttia 6-0 ja Ukraina oli pakotettu ottamaan aikalisän. Petteri Koposen kolmonen kasvatti eron jo yhdeksään ennen kuin Ukraina sai ensimmäisen korinsa. Suomi puolusti hyvin Ukrainan hyökkäykset ja Erik Murphy hallitsi korinalusta torjumalla ensimmäisellä viisiminuuttisella vastustajan heiton peräti neljästi. Ukraina pääsi kuitenkin peliin mukaan ja ensimmäiselle huilille mentiin Suomen 15-13-johdossa.

Toinen neljännes alkoi Suomelta tahmeasti ja heitot menivät ohi ja Ukraina käväisi johdossa. Ville Kauniston kolmonen nosti Suomen kuitenkin takaisin johtoon ja Suomen puolustus sai hyviä stoppeja ja Suomi repäisi nopeasti 28-16-johdon 13-0 runilla. Susijengin puolustus toimi erinomaisesti eikä Ukraina päässyt helpolla. Tauolle mentiin lopulta Susijengin 35-25-johdossa.

Ukraina aloitti kolmannen neljänneksen vahvasti ja kuroi eron yhteen. Matti Nuutinen tuli kuitenkin vahvasti penkiltä pussittaen nopeassa tahdissa viisi pistettä ja Suomen johto kasvoi parhaimmillaan 10 pisteeseen. Ukraina pelasi kuitenkin vahvan jakson lopun ja kolmannen neljänneksen jälkeen tilanne oli Suomelle 53-50.

Ukraina tuli vahvemmin päätösneljännekselle ja käväisi johdossakin. Shawn Huff nosti kuitenkin Suomen rinnalle ja komealla donkilla taas ohi. Johto vaihtui tiuhaan ja ottelun ratkaisu nähtiin kaksi minuuttia ennen loppua, kun Ukrainan Oleksandr Mishula heitti kaukaa kolmosen pussiin ja kahdessa seuraavassa hyökkäyksessä suomalaispelaajat syyllistyivät askelrikkeeseen eikä Suomi saanut kiriä aikaiseksi.

Suomen paras pistemies oli 17 pistettä viimeistellyt Jamar Wilson. Koponen keräsi 15, viimeisellä neljänneksellä vahvasti esiintynyt Huff 10, Murphy 10 pistettä ja peräti viisi blokkia. Pisteille pääsivät myös Gerald Lee junior (6), Nuutinen (5), Tuukka Kotti (4) sekä Ville Kaunisto (3).