Korisliigassa pelattiin keskiviikkona kaksi ottelua. Kouvot jatkoi puhtaalla pelillä, kun taas Pyrintö kukisti Karhun jatkoajalla.

Kouvot jatkoi vahvaa menoaan kukistamalla kärkikamppailussa BC Nokian 106-77. Kouvot otti etulyönnin jo avausneljänneksellä viemällä sen 28-18 ja kasvatti eroa toisella jaksolla vielä kolme. Lopullinen ratkaisu nähtiin kolmannella jaksolla, jonka Kouvot vei 30-18 ja sitä myöten peli oli taputeltu.

Kouvojen tähtenä loisti David Gonzalves 28 pisteellä. Alexander Madsen heitti 22, DJ Richardson 20 ja Ville Kaunisto heitti 11 ja otti 12 levypalloa. BC Nokialta David Kravish oli tehokkain 24 pinnalla, Eldar Skamo ja Daniel Dolenc upottivat 12 ja Isaiah Wilkerson 10.

Pyrintö avasi voittotilinsä kotikentällä, kun se voitti jatkoajalla Karhun 92-90. Ottelu oli kauttaaltaan hyvin tasainen ja johtoasema vaihtui tiuhaan. Lopulta ratkaisu venyi jatkoajalle, jossa Pyrintö lopulta puristi voiton.

Akeem Wright (22/11) ja Damon Williams (20/10) kirjauttivat voittajille tupla-tuplat eikä Antero Lehtokaan jäänyt kauas (18/9s) jäänyt kauas. Joonas Cavén upotti 13 pinnaa. Karhun paras oli 21 pistettä heittänyt Timothy Troutman, Antti Kanervo ja Lawrence Kinnard upottivat 16 ja Bojan Sarcevic 15.