Kauhajoen Karhu lähti hakemaan kauden ensimmäistä vierasvoittoaan Korisliigassa, kun se matkusti perjantaina Salon Vilppaan vieraaksi.

Joukkueet pelasivat tasaiset 40 minuuttia. Muutama minuutti ennen loppusummeria kaikki näytti Karhun kannalta hyvältä, sillä joukkue oli hankkinut yli 10 pisteen etumatkan. Vilpas ei luovuttanut, vaan nousi muutama sekunti ennen loppua pisteen johtoon ja voitti ottelu 94–95 (48–44).

Karhun kolmoset onnistuivat erinomaisesti, 59 prosentin tarkkuudella. Menetyksetkin olivat vähissä, mutta ongelmia oli taas levypalloissa. Lisäksi vain viisi vaparia osui koriin, ja viimeisellä minuutilla vain yksi, joten siinäkin on osa-alue pelistä, jossa on runsaasti petrattava. Cade Davis pelasi kauden parhaan pelinsä ja Antti Kanervo jatkoi vahvoja esityksiään. Nämä eivät kuitenkaan riittäneet voittoon asti.

– Meidän peli hidastui lopussa liikaa, joukkueen valmentaja Sami Toiviainen harmitteli Karhun sivuilla.

– Ajattelimme, että tämä peli hoidetaan kävelemällä ja pomputtamalla.

– Paljon pieniä virheitä ja nyt harmittaa aika rankasti. Osuttiin kolmen pisteen viivalta hyvin, mutta 12 pisteen johto runsaat pari minuuttia ennen loppua täytyy pystyä pitämään.

Karhun seuraava peli Korisliigassa on keskiviikkona 18. päivä marraskuuta, kun karhuluolaan saapuu sarjajohtaja Kouvot. Kouvolalaiset ovat marssineet voitosta voittoon. Karhu on puolestaan Kouvojen ja Biisoneiden ohella ainoa joukkue, joka ei ole vielä hävinnyt kotisalissa kertaakaan.