Karhu käväisi keskiviikkona Loimaalla, mistä tarkoituksena oli hakea kauden ensimmäinen vierasvoitto. Ensimmäinen kymppi näytti hyvältä, mutta sitten kotijoukkue Bisons nosti tasoaan, eikä Karhu pystynyt kamppailemaan voitosta. Biisonit nousivat laskennallisesti Korisliigan kärkeen voittolukemilla 69–84 (34–42).

Karhu jakoi pelissä vain 11 syöttöä (Biisonit 21), mikä kuvastaa Karhun pelin ongelmista. Hyökkäyspäässä ei päästy, vastustajan tiiviin puolustuksen keskellä, rakentamaan omaa peliä lähes olleenkaan. Ratkaisut tulivat huonoista paikoista ja pitkälti yksi vastaan yksi tilanteiden jälkeen. Helpot korit puuttuivat lähes kokonaan, mikä näkyi heittoprosenteissa (2p 44 %, 3p 28 %).

– Bisons oli selvästi parempi viimeiset 30 minuuttia. Peli ratkesi toisella neljänneksellä. 14 – 0–jakson jälkeen ero venyi vähän reiluun 10 pisteeseen. Sorruttiin perisyntiimme ja ruvettiin taas kuljettamaan. Pallonliike loppui, kun yritettiin ratkaista hyökkäyksen ongelmat kuljettamalla syöttämisen sijaan, Karhun päävalmentaja Sami Toiviainen kiteytti pelin ongelmakohtia Karhun sivujen mukaan.

Karhulla on nyt pieni tauko peleissä ja se palaa parketille kotiluolassa lauantaina 12. päivä joulukuuta, jolloin sen vieraaksi saapuu Tampereen Pyrintö.