Keskiviikon Korisliigan ainoassa kamppailussa nähtiin kunnon jännitysnäytelmä, kun Bisons kukisti Seagullsin 86-85 (46-34).

Bisons näytti jo karkaavan heti ensimmäisellä puoliajalla, kun loimaalaiset johtivat tauolle mentäessä 12 pisteellä. Seagulls aloitti kuitenkin takaa-ajonsa ja kiri eroa piste pisteeltä kiinni. Ottelun ratkaisu jäikin viimeiselle sekunnille.

Seagulls nousi ensin tasoihin 13 sekuntia ennen loppua James Sinclairin vaikealla hyppyheitolla ja kaupan päälle hän sai vapaaheiton, jonka upotti varmasti sisään. Seuranneesta hyökkäyksestä Martin Zeno pääsi vapaaheittoviivalle ja pisti molemmat sisään vieden Bisonsin taas johtoon. Seagullsille jäi noin kahdeksan sekuntia aikaa ratkaisuun ja pallo pelattiin jälleen Sinclairin käsiin. Zenon puolustus kuitenkin tylsytti Sinclairin ja Sinclairin heitto jäi lyhyeksi.

Zeno oli myös Bisonsin paras pistemies 18 pisteellä, paluun Bisons-paitaan tehnyt Aubrey Coleman tilastoi 15, Ike Udanoh 13 ja Mikko Koivisto 12. Seagullsin ykkönen oli 19 pistettä heittänyt Antto Nikkarinen, Sinclair keräsi 15, Carl Lindbom 14 sekä Timo Heinonen ja Terrence Watson 13.