Lauantaina tulessa oli useita Susijengin pelureita. Voittoa pääsivät tuulettelemaan Shawn Huff, Roope Ahonen ja Anton Odabasi.

Huffin Ludwigsburg vahvisti paikkaansa Saksan Bundesliigan neljännellä sijalla voittaen vieraissa BG Göttingenin 91-83 (48-43).

Saksassa Göttingen oli päätösneljännekselle saakka Ludwigsburgin iholla, kunnes reilut kolme minuuttia ennen loppusummeria keltapaidat löysivät täysin vapaan Huffin, joka upotti kolmosellaan tilanteeksi 80-74. Ludwigsburgin johto kasvoi tämän jälkeen kymmentä hipovaksi.

Huff (10/2/2 syöttöä) pelasi laadukkaan pelin upottaen kolmosensa 2/4, kakkosensa 1/1 ja vapaaheittonsa 2/2.

Kreikan liigassa loppupään pudotuskamppailu on tiukkaa ja Roope Ahosen Kolossos Rodou otti arvokkaan 79-69 (37-34)-kotivoiton Aries Trikalasta, joka väijyy nyt kymmenentenä vain kahden sarjapisteen päässä kuudentena olevasta Kolossoksesta.

Ahonen esitteli monipuolisuuttaan heittäen 9 pistettä, hakien 5 levypalloa ja jakaen 5 syöttöä.

Kreikassa 12. sijalla majaileva Arkadikos ja Matti Nuutinen taas joutuivat tyytymään tappioon, kun PAOK Thessaloniki voitti Arkadikoksen niukasti 66-68 (33-35). Arkadikos vaipui pahimmillaan kymmenen pisteen päähän päätösneljänneksellä, mutta kiri pelin tiukaksi. Nuutisen saldo oli 28 minuutissa 2 pistettä ja 4 levypalloa.

Lassi Tuovin Besiktas hävisi Turkin pääsarjassa Istanbul BBSK:lle 74-69 (31-31). Vedenjakajana toimi päätösneljännes, jolloin BBSK:n puolustus piti Besiktasin vain kahdeksassa pisteessä.

Odabasin Denizli Basket taas nappasi voiton Turkin TBL:ssä Gediz Universitesistä 63-54 (36-26). Odabasi ei saanut minuutteja ottelussa.