Korisliigan puolivälierät ovat edenneet kierrokselle neljä ja jokaisella neljällä paikkakunnalla ollaan tilanteessa 2-1. Vilpas hakee ottelusarjan tasoitusta Kouvolan Kouvoja vastaan.

Ottelupari on edennyt tilanteeseen 2-1 pelkästään kotivoittojen varassa. Kouvot on ollut kahdesti parempi Mansikka-aholla (+19, +18) ja vastaavasti Vilpas kuritti kymenlaaksolaisia omassa hornankattilassaan peräti 43 pisteellä. Kotikentällä on siis yllättävän paljon merkitystä.

Vilppaan urhea kannattajajoukko Ultras saa taas pistää parastaan, kun Kouvot saapuu viimeistä kertaa Salohalliin tällä kaudella. Tarinan juoni on selvä. Vilppaan voitolla joukkueet jatkavat lauantaina vielä kerran Kouvolassa, tappiolla viikinkien upea kausi on ohi ja Kouvot porskuttaa välieriin.

Vilppaan tilannetta helpottaa pelikiellosta vapautuneen Okko Järven saaminen kokoonpanoon. Järvellä pitäisi ainakin virtaa riittää, sillä nuoren miehen pudotuspeliura on kasvanut tähän mennessä vasta yhdellä.

– Nämä ovat hienoja asioita urheilijan elämässä. Ollaan tilanteessa, jossa on mahdollisuus pitää sarja elossa. Nyt vaaditaan hyvää keskittymistä ja tulossa on varmasti hieno tapahtuma täydessä Salohallissa. Olemme tehneet pieniä viilauksia puolustuspäähän ja hyökkäyksessä on tarkistettu muutamia tilanteita. Olemme luottavaisia, että saamme luotua samanlaisia korintekopaikkoja kuin viimeksi Salohallissa, Mikko Tupamäki miettii Vilppaan kotisivuilla.