Helsinki Seagulls on solminut kolmen vuoden jatkosopimuksen Timo Heinosen kanssa.

34-vuotias Heinonen palasi kaudeksi 2015-16 Helsinkiin ja on viihtynyt hyvin. Joukkueen ehdottomiin avainpelaajiin kuulunut 198-senttinen laituri viimeisteli päättyneellä kaudella pisteitä 9,5 keskiarvolla ja 4,5 levypalloa ottelua kohden.

Vaikka Heinonen on tyytyväinen päättyneeseen kauteen, on neljäs sija selkeästi jättänyt jotain hampaankoloon. Heinosen kunnioitettavalta uralta ja mitalikokoelmasta puuttuu vielä se kirkkain palkinto.

– Mahtava jatkaa toimivassa organisaatiossa. Viime kaudella oli hieno meininki ja minulla on vahva usko siihen, että tässä ollaan rakentamassa loistavaa stadilaista koripallokulttuuria, jossa haluan olla mukana. Tästä kertoo myös sopimuksen pituus. Ensi kaudella parannetaan sen verran, että tällä kerralla mennään loppuun asti, Heinonen toteaa Seagullsin tiedotteessa.

Koko Seagulls-johto ja taustaryhmä ovat tyytyväisiä jatkosopimukseen.

– Upeaa saada pitää Heinonen Gullsissa. Hänen kokemuksensa ja pelivarmuutensa ympärille on turvallista rakentaa joukkuetta. Tämän profiilin pelaajia ei Suomessa montaa ole ja halusimme varmistaa, että ”Timi” saa keskittyä uraansa kotona Helsingissä, kommentoi toimitusjohtaja Sauli Silvonen.

Heinoselle ensi kausi on jo 18. pääsarjakausi.