Susijengin sentteri Gerald Lee Juniorin sopimus ranskalaisen Le Mansin kanssa päättyy tulevan viikon torstaina. Lee ei aio jatkaa seurassa, vaan siirtyy uusiin maisemiin.

Lee ehti pelata Ranskassa kaksi suomalaiskohtaamista, kun avausottelussa Le Mans voitti Henrik Dettmannin, Lassi Tuovin ja Erik Murphyn SIG Strasbourgin.

– Strasbourg-ottelussa olin eniten iloinen siitä, että saimme voiton Henkasta, Lee heittää Koripalloliiton tiedotteessa.

Perjantaina oli vuorossa toinen suomalaisten välienselvittely, kun Lee ja Shawn Huff iskivät yhteen. Ottelu päättyi Huffin Le Portelin 81-75-voittoon. Molemmat suomalaispelaajat jäivät ottelussa pisteittä.

– Se ei ollut kummaltakaan erikoisen hyvä peli. Shawn sai virheet nopeasti ensimmäisen ja toisen puoliajan alussa eikä pelannut paljon sen jälkeen eikä itsellänikään oikein onnistunut, Lee kertaa ottelua.

Lee siirtyi noin kuukausi sitten Saski Baskoniasta Le Mansiin kuukauden mittaisella sopimuksella. Sentterin sopimus Le Mansin kanssa loppuu tulevan viikon torstaina eikä hän tule jatkamaan seurassa.

– Olen vain täällä tuuraamassa ja olen myös ilmoittanut, etten tule jäämään tänne.

Leellä on kuitenkin jo uusi seura kiikarissa, muttei vielä paljasta tulevaa osoitetta.