Kouvot isännöi perjantaina kauden ensimmäistä Kymenlaakson derbyä Mansikka-aholla. Kouvot kohtasi illan vastustajansa KTP-Basketin pre-seasonilla kahdesti molempien voittaessa kotiottelunsa varsin suurella marginaalilla.

Korisliigassa kuudentena oleva KTP on pelannut tähän mennessä viisi ottelua voittaen niistä kaksi. Kouvot on pelannut vasta kolme ottelua voittaen yhden, kauden avausottelun kotonaan Mansikka-aholla. Kouvot on päässyt harjoittelemaan kuluvan viikon erinomaisesti ja toivottavasti se näkyy myös tulevassa ottelussa. Oman lisämausteensa tuo torstaina, tai oikeastaan juuri ja juuri perjantain puolella, Kouvolaan saapunut Rakeem Buckles. Vielä ei ole varmuutta pelaako mies jo perjantaina, mutta töitä sen eteen ainakin kovasti tehdään.

Kesän Tanskan maajoukkueen mukana ollut Pieti Poikola odottaa tulevaa ottelua mielenkiinnolla.

– Hienoa itsekin päästä maistamaan paikallispelin tunnelmaa. Meillä on ollut vapautunut ja hyvä harjoitteluilmapiiri tämän viikon ajan. Olemme taas päässeet asioissa eteenpäin ja olemme tuoneet uusia juttuja molempiin päihin kenttää. KTP pelaa hyvällä itseluottamuksella pelaajien vahvuuksiin luottaen. Kunhan pystymme niihin vastaamaan, luvassa on hyvätasoinen ja -tunnelmainen kamppailu, Poikola pohtii Kouvojen kotisivuilla.