Kouvot (2/5) ja BC Nokia (4/3) kohtaavat toisensa viikon sisään toistamiseen, sillä joukkueet ottivat edellisen kerran mittaa toisistaan viime viikon perjantaina Nokian palloiluhallilla.

Tällä kertaa parketti kuitenkin vaihtuu Mansikka-ahon Kouvojen kotiluolaan. Molemmat ovat pelanneet tässä välissä kertaalleen kun BC Nokia haki niukasti sarjapisteet Uudestakaupungista (87-89) ja Kouvot hävisi jatkoajan jälkeen yhtä niukasti kotihallissaan Kauhajoen Karhulle (87-95).

Kouvoilla on tilillään kaksi voittoa seitsemästä ottelusta. Molemmat voitot ovat tulleet kotikentällä ja kaikki neljä vierasottelua ovat päättyneet tappioon, samoin kuin yksi kotiottelu. Kouvot on heittänyt kotikentällään keskimäärin peräti 21.5 pistettä (91.3-69.8) enemmän kuin vierasparketilla.

– Tällä hetkellä uimme syvissä vesissä, jos sitä mietitään viime otteluiden tuloksilla. Pelaajat ovat kyllä yrittäneet, mutta nyt pallo ei ole pomppinut meille. Olemme vielä monista syistä johtuen hakeneet identiteettiämme, enkä varmasti ole parhaalla mahdollisella tavalla osannut auttaa pelaajia sen löytymisessä. Niukassa häviämisessä on se huono puoli, että se harmittaa enemmän, mutta toisaalta kaksi potentiaalista voittoheittoa ilmassa pelin lopuissa kertoo, että olemme tehneet jotain oikeinkin. Nyt pitää vain luottaa toisiimme ja toteuttaa konseptiamme paremmin molemmissa päissä kenttää. Nokia on hyvä vastus nyt, sillä voimme mitata kehitystämme viime viikosta, Kouvojen päävalmentaja Pieti Poikola pohtii Kouvojen sivuilla.

Kouvot – BC Nokia 4.11. klo 18:30 alkaen Mansikka-aholla.