Pyrinnön vierasreissu oli hyvä, toiveikas ja katkera. Seagulls voitti värikkäiden vaiheiden jälkeen 82-79 (42-34).

Pyrinnön ei tarvinnut hävetä esitystään Joonas Cavenin heiton löytyminen on positiivisimpia asioita, puolustuksessa mies on ollut arvokas jo pitkään. Andre Stringer (2/2/4) hankittiin pelinjohtajaksi, joka luo nopeudellaan uhkaa ja syöttötaidollaan vapaita heittoja joukkuekavereille. Stringer näytti ainakin maallikon silmään juuri sellaiselta, jota odotettiinkin. Hän löysi Wally Judgen muutaman kerran pallo-screenistä sekä heittäjiä kaaren takaa erinomaisesti. Kun mies ehtii sinuiksi joukkueensa kanssa, ehtii asettua ja huilata, niin lupaava aloitus mississippiläiseltä.

– Tiukka matsi, muutaman pallonhallinnan peli, kuten edellinenkin matsi. Nyt oltiin kuskin paikalla kolme minuuttia ennen loppua. Sen jälkeen peli kääntyi Seagullsille. Onnittelut Mikolle (Larkas) ja koko organisaatiolle. Meillä oli ensimmäisellä puoliajalla jonkin verran ongelmia joukkuepuolustuksessa. Lähinnä ongelmat johtuivat intensiteetin puutteesta, nämä ongelmat kertautuivat sitten levypallopelaamisessa. Tokalle puoliajalle saatiin intensiteettiä korkeammalle ja pystyttiin tekemään pelistä ”ei niin kaunista koripalloa”. Pelattiin ihan hyvä toinen puoliaika, mutta peli kääntyi Seagullsille, Pyrinnön päävalmentaja Ilkka Palviainen kertasi ottelua Pyrinnön sivujen mukaan.

Larkas kehui Pyrinnön esitystä ja oli samalla tyytyväinen joukkueensa kairatessa voiton ottelusta.

– Pyrintö oli tehnyt kotiläksyt paremmin kuin mitä me oltiin tehty. Tiesimme aika tarkkaan mitä he tekevät, mutta ei saatu sitä tuotua tänään lattialle. Aikainen syöttö palloskriinistä oli aika usein auki ja nurkasta tuli pari helppoa (kolmosta). Pitää katsoa videolta mihin 11 pisteen johto hävisi. Kun oltiin myöhässä yhdessä tilanteessa, niin se kertautui sitten toisessa tilanteessa. Varsinkin Ricky Minard ja Antero Lehto löysivät erinomaisesti ne pelaajat kenestä autettiin ja kun avun apu oli myöhässä, niin sitten olikin aika paljon vapaata tilaa. Pelasimme ajoittain Pyrintöä vastaan hyvin edellisessä pelissä ja ajoittain erittäin hyvin tässäkin pelissä.