Viime yönä pelattiin NBA:n finaaliuusinta ja voiton korjasi jälleen nimiinsä Cleveland Cavaliers. Odotetussa kohtaamisessa kahden edelliskauden NBA:n MVP:ksi kahtena edelliskautena valittu Stephen Curry ei yltänyt parhaaseensa ja sen myönsi myös päävalmentaja Steve Kerr.

Curry heitti ottelussa 15 pistettä ja heitti pelitilanneheittonsa 4/11. Hän upotti loppuhetkillä tärkeän kolmosen, jolla Golden State tarrasi voittoon kiinni, mutta se ei lopulta riittänyt.

– Mielestäni hän voi olla vähän fiksumpi ja hän voisi tehdä parempia päätöksiä ja se auttaisi ketä vastaan tahansa, Kerr totesi ottelun jälkeen.

– En ole huolissani hänen ohiheitoistaan. Olen enemmän huolissani päätöksenteosta ja siitä, että varmistamme meidän olevan siellä missä meidän pitää olla ryhmänä, Kerr jatkoi.

Pallonmenetykset toivat Kerrille harmaita hiuksia.

– Monet pallonmenetyksistä eivät olleet edes painostuksen alaisia. Kyse oli enemmän päätöksenteosta. Selän takaa korin lähellä, hölmöjä pelejä. Meidän täytyy pelata yksinkertaisia pelejä ja puhumme siitä jatkuvasti, mutta meidän pitää tehdä siitä tapa.