Kahden ottelun voittoputkeen itsensä pelannut Kouvot (10/12) lähtee keskiviikkona vierasparketille ja matka suuntautuu Pirkanmaalle BC Nokian (9/15) vieraaksi.

Joukkueet ovat sarjataulukossa peräkkäisillä sijoilla kuusi ja seitsemän. Kauden keskinäiset ottelut ovat tasan 1-1 molempien joukkueiden voitettua kotiottelunsa. Kouvolauma lähtee näädän hoodeille tarkoituksenaan saalistaa kauden kolmas vierasvoitto.

– Edellisessä vierasottelussa Nokialla olimme hallitsevia vielä 25 minuutin kohdalla, mutta sitten loppuivat miehet sekä virta. Aloimme keskittymään epäolennaiseen ja Nokia meni menojaan. Nyt tarkoitus olisi pysyä omassa konseptissa pidempään ja taistella aidosti ottelun voitosta. Meillä on edelliskohtaamista enemmän työkaluja molemmissa päissä kenttää pitää ottelun rytmi meille edullisempana. Viime kohtaamisesta Nokialta on vaihtunut kaksi vahvistusta ja valmentaja (Ville Tuominen), joten vastassa on erilainen ryhmä. Tärkeää on pystyä vastaamaan pelaajien henkilökohtaisiin vahvuuksiin ja myös pyrkiä opiskelemaan, mitä Nokia tekee joukkueena hyvin, Kouvojen päävalmentaja Pieti Poikola summaa ottelun ennakkoasetelmia Kouvojen sivuilla.