Viime kauden finalistit vastakkain Tampereella – ”Kouvot on äärimmäisen vaarallinen hyökkäysjoukkue”

Viime kaudella Korisliigan mestaruudesta mitelleet Pyrintö ja Kouvot iskevät perjantaina yhteen Tampereella.

Pyrintö ja Kouvot ovat kohdanneet tällä kaudella 3 kertaa ja voitot ovat Pyrinnölle 2-1. Kauden avausottelun Mansikka-aholla vei Kouvot, marraskuun alussa Pyrintö kuittasi tilit Pyynikillä. Nämä molemmat olivat pelejä, joissa molemmilla oli mahdollisuus voittoon. Kolmannen ottelun Kouvolassa vei selvänumeroisesti Pyrintö, kun se yltyi viimeisellä neljänneksellä aivan hurjaan koritehtailuun voittaen jakson 15-32.

Kouvot-peli on Pyrinnölle erittäin mielenkiintoinen, sillä kaikki odottavat varmasti mitä Kelvin Lewis ja Kauhajoella hyvin pelannut Tyrone Nelson tuovat kotijoukkueen peliin. Ja jaossa tietysti kevättä ajatellen erittäin tärkeät sarjapisteet.

– Viimeinen runkosarjakohtaaminen Kouvojen kanssa edessä. Kouvot on äärimmäisen vaarallinen hyökkäysjoukkue tällä hetkellä. Parhaimmillaan he pystyvät laittamaan kentälle hyvän kokoisia viisikoita, joista jokaisella pelaajalla on uskottava heittouhka. Olemme käyttäneet tämän viikon ajaessa Lewisia ja Nelsonia paremmin sisään joukkuekonseptiimme sekä tehneet joitakin muutoksia auttaaksemme heitä. Lisäksi valmistautuminen Kouvoja kohtaan on pyritty tekemään mahdollisimman huolellisesti etenkin heidän tempo- ja levypallopelaamisen eliminoimiseksi, Pyrinnön päävalmentaja Ilkka Palviainen kertoo seuran sivuilla.