© Kuva: Pasi Heikkilä

Divari B:n finaalit käynnistyivät

PuHu Juniorit taisteli voiton Kristika Turusta miesten I divisioona B:n avausfinaalissa Martinlaaksossa. Joukkueiden kärkipelaajat kirjauttivat tupla-tuplat.

PuHu Juniorit nappasi ensimmäisen kiinnityksen miesten I divisioona B:n mestaruuteen voittamalla avausfinaalissa Kristika Turun lukemin 92–79 (45–35). PuHu hallitsi ottelua sunnuntaina lähes koko illan voittaen jokaisen neljänneksen hienoistesti. Vantaalaisten tehomies oli avausfinaalissa tupla-tuplan viimeistellyt Pyry Rainamaa 22 korilla, 11 leyypallolla ja 5 syötöllä. Myös Sakari Salmisella (20 / 4 / 2) oli tehokas ilta.

Kristika Turun riveistä tupla-tuplan urakoi Mikael Sandberg (36 / 11 / 3), joka osui kolmen pisteen kaaren takaa korisukkaan peräti kuudesti. Myös Timka Jaakkola (19 / 6 / 2) pelasi tasollaan.

Miesten I divisioona B:n finaalisarja jatkuu tiistaina 21.3. kello 18.30 Nunnavuoren palloiluhallissa Turussa. I divisioona B:n mestaruuteen vaaditaan kolme voittoa. Finaalien voittaja nousee miesten I-divisioona A:han. Finaalien häviäjä pelaa paras kolmesta -ottelusarjan I-divisioona A:n viimeiseksi tulleen joukkueen kanssa ja ottelusarjan voittaja pelaa ensi kaudella I-divisioona A:ssa.