Susijengin rinkiin kuuluva, mutta ilman paikkaa EM-joukkueessa jäänyt Juho Nenonen luottaa Suomen joukkueeseen tulevissa EM-kilpailuissa. Nenonen uskoo Suomen petraavan harjoitusottelun esityksiään tosipaikan tullen.

Susijengi on voittanut pelaamistaan harjoitusotteluista ainoastaan yhden. Nenonen ei kuitenkaan anna harjoitusotteluiden tulosten hämätä.

– Tyyntä myrskyn edellä. Pelit eivät ole menneet niin hyvin kuin olisivat voineet, mutta en ole siitä hirveän huolissani. Tuo porukka on sellainen, että he ovat parhaimmillaan tosipaikan tullen, Nenonen kommentoi Susijengi.comille.

Nenosen mukaan yhtenä syynä huonoille harjoitusotteluiden tuloksille löytyy Petteri Koposen poissaolosta.

– Siitä puuttuu Petteri Koponen, hänet olisi tietysti kiva saada mukaan, Nenonen nauraa viitaten loukkaantumisesta toipuvaan ykköspeluriin.

– Ihmeitä voi tapahtua, kun saadaan oikea fiilis päälle ja peli lähtee rullaamaan. Ymmärsin, että suljettujen ovien takana pelattu toinen Tshekki-peli oli hyvä.

Suomen koripallokannattajat ovat niittäneet mainetta ja ihastusta kannustuksellaan aiemmissa arvokisoissa. Nyt susijengifaneilla on mahdollisuus näyttää kyntensä kotoisalla maaperällä.

– Toivottavasti kymmenet tuhannet ihmiset paikan päällä ja päälle vielä tv-katsojat ovat korismielellä. Suomalaiset ovat urheilukansaa mitä tulee maajoukkueisiin. Ja onko mitään parempaa, kun kisat ovat vielä täällä kotimaassa?

Suomi avaa EM-kisat Ranskaa vastaan torstaina 31.8.