Uusi Korisliigakausi käynnistyy vajaan kuukauden kuluttua ja Vilppaalla on mieluisia uutisia kannattajilleen. Päävalmentaja Joonas Iisalo johdatti Vilppaan edustusmiehistön viime keväänä ensimmäistä kertaa mitaleille ja seurassa on oltu erittäin tyytyväisiä Iisalon työskentelyyn. Ei siis ihme, että Vilppaalla on halu pitää kiinni päävalmentajastaan myös tulevina vuosina ja kahden vuoden jatkosopimus rustattiin kuntoon hyvissä ajoin ennen sarjakauden alkua.

Osapuolet pistivät nimet alle sopimuspaperiin ensimmäisen kerran keväällä 2016 ja sitä jatkettiin vuodella jo kauden aikana. Nyt sorvattu kahden vuoden lisäpahvi pitää Loviisan Hokin kasvatin Salossa näillä näkymin seuraavat kolme vuotta eli se käsittää kaudet 2018-2019 ja 2019-2020. Jatkosopimuksessa on pykälä ulkomaanoptiosta.

– Vilppaassa yhdistyy kaikki, mitä valmentajana voin toivoa: erinomaiset olosuhteet, fanit, organisaatio ja kilpailukykyinen joukkue. Myös perhe on viihtynyt hyvin Salossa. Nämä asiat kun laittaa yhteen, niin jatkosopimus oli omalta osalta ”no-brainer”. Kiitänkin siitä luottamuksesta, jonka Vilppaan johtoporras on minulle antanut. Tavoitteenamme on tehdä Vilppaasta kestomenestyjä Korisliigassa, auttaa pelaajia kehittymään paremmiksi täällä ja kehittää pitkäjänteisesti organisaatiotamme entisestään. Meillä on kaikki edellytykset olla johtava organisaatio ja ”tiennäyttäjä” Korisliigassa. On ilo jatkaa Salossa seuraavat kolme kautta, myöntää Iisalo Vilppaan sivuilla.

Vilppaan puolelta muita vaihtoehtoja ei ole edes ollut harkinnassa.

– Joonas Iisalon jatko Salossa vuoteen 2020 asti on erittäin merkittävä uutinen koko seuran kannalta. Joonas on tehnyt hienoa työtä Vikingsien peräsimessä johdattaen avauskaudellaan joukkueen runkosarjan voittoon ja Korisliigan hopealle. Samalla hän on osallistunut aktiivisesti juniorivalmentajien kouluttamiseen ja tuonut tuoreita näkemyksiä koko seuran toiminnan kehittämiseen. On hienoa, että voimme jatkaa yhteistä kehitystyötä myös tulevaisuudessa, toteaa seuran toiminnanjohtaja Marko Vihiniemi tyytyväisenä.