Kouvot (2/1) matkustaa alkukaudesta kotimaan kaukomatkoja, kun viime viikon Lapuan matkan lisäksi perjantaina bussin keula osoittaa kohti Uuttakaupunkia.

Korihait (1/1) voitti kauden toistaiseksi ainoan kotipelinsä, kun Tampereen Pyrintö (92-89) kaatui ukilaisten käsittelyssä. Korihaiden ”kotiallas”, Uusikaupunki 400 Areena, on vuosien saatossa osoittautunut vierasjoukkueille haastavaksi parketiksi.

Kouvot on yhdestä tappiosta huolimatta aloittanut uuden kauden todella vahvasti. Joukkue on levypalloissa koko liigan ykkösenä (47.3), pisteissä (88) ja syötöissä (16.7) kolmantena sekä tehokkuuslukemassa neljäntenä (97.7). Kouvot on sallinut vastustajalle keskimäärin vain 77 pistettä ottelua kohden.

– Korihait on aktiivinen ja urheilullinen joukkue. Voiton myötä heillä on itseluottamus katossa ottelun alussa. Meillä on valmistautumisessa palautuminen ja oikean suhteen löytäminen avainasemassa. Videolta perkaamme enemmän edellistä peliä kuin tulevaa vastustajaa, jotta prosessi etenee. Ottelun sisällä taktisiin asioihin reagointi on iso teema, Kouvojen päävalmentaja Jyri Lehtonen korostaa seuran sivuilla.