NBA käynnistyi viime yönä, kun viime kauden finalistit Cleveland Cavaliers ja Golden State Warriors olivat tositoimissa. Golden State hävisi heti kauden ensimmäisen ottelunsa.

Clevelandin ja Bostonin ottelussa oli pientä ylimääräistä jännitettä, sillä olihan yksi viime kesän suurimmista siirtouutisista Kyrie Irvingin loikkaus Bostoniin. Irving (22/4/10) olikin tehokkaana entisiä joukkuekavereitaan vastaan, mutta se ei riittänyt voittoon asti. LeBron James (29/16/9) flirttaili heti tripla-tuplan kanssa. Bostonin paras pistemies oli Jaylen Brown (25/6).

Golden State hävisi jännittävien vaiheiden jälkeen Houstonille kotonaan pisteellä. Stephen Curry (22/5) pääsi yrittämään ratkaisevaa kolmosta viitisen sekuntia ennen loppua, mutta se kilahti rautoihin. Shaun Livingston taisteli levypallon Kevin Durantille (20/5/7), joka upotti heittonsa, mutta heitto ei ehtinyt lähteä kädestä ennen summeria, joten koria ei hyväksytty ja Houston otti makean voiton. Houstonin tehopari James Harden (27/6/10) ja Chris Paul (4/8/11) näytti heti osaamistaan Eric Gordonin (24) säestäessä. Golden Statelta Nick Young (23) oli tehokkain pelaaja. Draymond Green (9/11/13) oli lähellä tripla-tuplaa.

NBA:n viime yön tulokset:
Cleveland-Boston 102-99
Golden State-Houston 121-122