Kouvot palaa keskiviikkona jälleen pääkaupunkiseudulle, kun joukkue kohtaa sarjassa heti Kouvojen jälkeen kolmantena majailevan Helsinki Seagullsin (5/3). Kouvojen tavoitteena on luonnollisesti aloittaa uusi voittoputki lokkien kotipesässä Töölön Kisahallilla.

Kouvojen kauden yhdeksäs ottelu on aikaisemmista poikkeava, sillä tällä kertaa kohdataan joukkue, jota vastaan on runkosarjassa jo kertaalleen pelattu. Kyseessä oli molempien joukkueiden kauden avaus ja taisto käytiin Jatke Areenan parketilla syyskuun lopulla.

Kouvot on voittanut kauden neljästä vierasottelustaan kolme ja Seagulls on puolestaan voittanut kauden neljästä kotiottelustaan kaksi. Molemmat ovat hävinneet viimeisen ottelunsa

– Hieno joukkue vastassa jossa suomalaispelaajat isossa roolissa. Viime viikko meni mollivoittoisesti joukkueharjoittelun osalta, mutta henkilökohtainen taito ja fysiikka -puolella nappiin. Uskon olevamme paremmassa rytmissä Kisahallissa ja haastamme tosissaan kotijoukkuetta, Kouvojen päävalmentaja Jyri Lehtonen toteaa seuran sivuilla.

Seagulls – Kouvot keskiviikkona 1.11. klo 18.30 Töölön Kisahallilla.