Ison veden takana pelattiin tiistain ja keskiviikon välisenä yönä neljä ottelua koripalloliiga NBA:ssa. Halloween oli vahvasti esillä kaikilla paikkakunnilla niin pelaajien kuin yleisönkin hassutteluissa.

Los Angeles Lakersin kauden alku on ollut murheellinen: Seitsemästä ottelusta yksi voitto varsinaisella peliajalla, yksi jatkoajalla ja neljä tappiota. Nyt joukkue kuitenkin otti arvokkaan voiton kotona Staples Centerissä, kun Detroit Pistons kaatui 113-93. Lakersin hahmo oli 22-vuotias laitahyökkääjä Julius Randle, joka pussitti 17 pistettä.

Yksi kierroksen valovoimaisimmista hahmoista oli kreikkalainen Giannis Antetokounmpo. Laitahyökkääjä tehtaili Milwaukeelle 28 pistettä ja nappasi kahdeksan levypalloa, mutta voittoon eivät nekään riittäneet. Bucks hävisi Oklahoma City Thunderille kotikentällä lukemin 110-91.

Illan tehokkaimmat korihait nähtiin kuitenkin Brooklynissa, kun Phoenix Suns kaatoi viihdyttävässä ottelussa Brooklyn Netsin 122-114. Vieraiden tehokkain Devin Booker mättäsi 32 pistettä ja Netsin D’Angelo Russel pisteen enemmän.

NBA jatkuu keskiviikon ja torstain välisenä yönä 12 ottelun kierroksella, jonka helmenä on Miami Heatin ja Lauri Markkasen Chicago Bullsin välinen kamppailu. Ruutu-palvelu näyttää ottelun suorana.

Yön tulokset:
Indiana Pacers – Sacramento Kings 101 – 83
Brooklyn Nets – Phoenix Suns 114 – 122
Milwaukee Bucks – Oklahoma City Thunder 91 – 110
Los Angeles Lakers – Detroit Pistons 113 – 93