Myös Porzingis hirmuvireessä NBA-kierroksella – Boston jatkaa vakuuttavasti

© Kuva: Getty Images

James Hardenin älyttömän 56 pisteen illan lisäksi myös New York Knicksin Kristaps Porzingis oli lyönnissä. Knicks voitti kotonaan Indiana Pacersin 108-101 ja Porzingis pussitti 40 pistettä ja otti kahdeksan levypalloa. Suorituksen arvoa lisää se, että latvialainen kantoi joukkueensa 19 pisteen takamatkalta voittoon.

Myös Portland Trail Blazersin Damian Lillard on tulikuumassa vireessä. Lillard teki tehot 36/5 ja antoi 13 syöttöä, kun Blazers kaatoi kotonaan Oklahoma City Thunderin 103-99. Amerikkalainen on tehnyt nyt neljässä peräkkäisessä ottelussa vähintään 30 pistettä.

Boston Celtics jatkaa sarjassa vakuuttavaa menoaan. Joukkue kulkee viiden ottelun voittoputkessa itäisen konferenssin ykkösenä. Vierasvoitto Orlando Magicista irtosi lukemin 104-88. Celticsin tehokkaimpana pelaaja toimi Jaylen Brown 18 pisteellä ja seitsemällä levypallolla. Bostonin kauden aloitus on ollut paras sitten sesongin 2010-2011.

Yön tulokset:

Orlando Magic – Boston Celtics 88-104
Toronto Raptors – Washington Wizards 96-107
Houston Rockets – Utah Jazz 137-110
San Antonio Spurs – Phoenix Suns 112-95
New York Knicks – Indiana Pacers 108-101
Minnesota Timberwolves – Charlotte Hornets 112-94
Portland Trail Blazers – Oklahoma City Thunder 103-99
Los Angeles Lakers – Memphis Grizzlies 107-102


Katso MM-kiekon kaikki pelit ilmaiseksi!

  • Leijonien ottelut tarjolla kansainvälisen jääkiekkoliiton ilmaisella livestriimillä.
  • Viralliset maksuttomat livelähetykset myös kaikista muista otteluista finaali mukaan lukien.
  • Vaikka reissun päältä kännykällä tai tabletilla, ilman maksukanavan tilaamista.