Karhu-valmentaja tiedostaa vastustajan avainpelaajan – ”Häntä vastaan kehitellään varmasti jotain”

Voita 2 hengen matka Mestarien liigaan!

• Pääpalkinto: 2 hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin
• Lisäpalkinto: viikoittain arvotaan 50€ lahjakortti Alkoon

Tiistaina on vuorossa Karhubasketin (7 voittoa/4 tappiota) seuraava ottelu Korisliigassa, kun vieraaksi saapuu KTP (3/8). Karhubasketilla on alla jatkoaikatappio Lapualta, joten palautuminen kiivaasta paikallisottelusta on tietenkin tärkeässä osassa. KTP pelasi edellisen ottelun viime perjantaina, kun se hävisi kotona Vilppaalle 72–98.

Varmaa on, että Flenard Whitfield on sivussa. Matthew Hezekiah jatkaa pelaavassa kokoonpanossa ja Samuli Vanttajan paluu parketille on päivä päivältä lähempänä. Kun Whitfield on sivussa, riittää Karhubasketilla hurjasti töitä KTP:n tehokkaan sentterin Kenneth Simmsin kanssa.

Karhubasket on voittanut kolme edellistä kotiottelua. Ennen Kobrat tappiota se haki voiton Nokialta viime keskiviikkona pistein 80–83. Kotona ovat peräkkäin kaatuneet Korihait 118–76, Kataja 102–80 ja Kobrat 109–100. Kauden ainoa kotitappio on tullut kotiavauksessa Gullseille 77–98, lokakuun alussa.

KTP on pelannut kaudella kuusi vierasottelua ja voittanut niistä vain yhden. Se haki Lapualta voiton lokakuun lopussa pistein 75–92. Tappiot ovat vieraissa tulleet Kouvoille (86–81), Korihaille (97–90), Pyrinnölle (91–61), Katajalle (109–70) ja Vilppaalle (75–70).

– Kirvelevän jatkoaikatappion jäljiltä katseet suunnattiin nopeasti KTP-matsin suuntaan, Karhun päävalmentaja Jussi Laakso ennakoi tiistain kamppailua seuran sivuilla.

– KTP:n Simms on yksi sarjan parhaita isoja pelaajia ja he pelaavat paljon hänen kauttaan, joten häntä vastaan kehitellään varmasti jotain erityistä puolustuspäähän. Heiltä löytyy kuitenkin tulivoimaa myös takakentältä mm. Poundsin ja Hortonin muodossa. Meiltä pitää löytyä tarvittava intensiteetti sekä puolustukseen että hyökkäysten toteutukseen, Laakso painottaa.

Lähde: Karhun kotisivut

Voita 2 hengen matka Mestarien liigaan!

• Pääpalkinto: 2 hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin
• Lisäpalkinto: viikoittain arvotaan 50€ lahjakortti Alkoon