Ninni Salmen San Francisco oli hienoisesti Nina Augustinin Robert Morrisin yliopistojoukkuetta edellä lauantaina naisten NCAA:ssa. Myös Helmi Tulosen Duquesne ja Sini Mäkelän Manhattan ottivat voitot lauantaina.

Salmen San Francisco kohtasi lauantaina Augustinin edustaman Robert Morrisin yliopiston NCAA:n Holiday Classic -viikonlopussa. Vieraskentällä pelannut San Franciscon yliopisto otti ottelusta voiton lukemin 57–45 (31–22). Salmi uurasti ottelussa 17 minuuttia tilastoiden 6 pistettä, 7 levypalloa, yhden syötön, 3 torjuntaa sekä riiston. Augustin pelasi 13 minuuttia tilastoiden 2 syöttöä ja pallonriiston.

Augustinin Robert Morris otti perjantaina voiton California Polytechnic -yliopistojoukkueelta lukemin 66–50 (28–19). Augustin urakoi kentällä 12 minuutissa 3 pistettä ja yhden levypallon.

Hofstran yliopistojoukkue kärsi tappion lauantaina Nevadan yliopiston vieraana lukemin 52–68 (27–31). Hofstran Marianne Kalin urakoi ottelussa 25 minuuttia tilastoiden 6 pistettä, 5 levypalloa ja 2 torjuntaa. Hofstran Sandra Karsten nakutti 21 minuutissa 5 pistettä, 2 levypalloa, 2 syöttöä sekä riiston.

Elina Koskimiehen edustama American University kärsi lauantaina tappion Villanovan yliopistolle lukemin 60–65 (24–39). Koskimies pussitti ottelussa 8 pistettä ja kaapi 4 levypalloa.

Perjantaina Koskimies viimeisteli 3 pisteen, 4 levypallon, 2 syötön ja 3 torjunnan tilastot Americanin voittaessa Vermontin yliopiston numeroin 64–62 (29–36).

Helmi Tulonen kirjautti 4 pistettä ja 5 levypalloa Duquesnen yliopiston ottaessa voiton North Carolina A&T:stä numeroin 73–60 (42–29). Voitto oli Duquesnelle toinen perättäinen.

Sini Mäkelän Manhattan kaatoi lauantaina Coppin Staten lukemin 74–56 (39–25). Mäkelä puursi kentällä 8 minuuttia tilastoiden 2 pistettä ja 2 levypalloa.