Karhubasket antaa lauantaina tukensa väkivallanvastaiselle kampanjalle…

Karhubasket (9 voittoa/5 tappiota) jatkaa Korisliigaa lauantaina, kun vieraaksi saapuu sarjakakkonen Kouvot (9/5). Karhubasket voitti edellisessä ottelussa kotona sarjakärki Salon Vilppaan. Samalla päättyi salolaisten yhdeksän ottelun voittoputki. Kouvot pelasivat myös keskiviikkona, voittaen kotisalissa Korihait 105–67. Panoksena Lauantaina on siis Korisliigan kakkospaikka.

Karhubasket ja Kouvot iskivät yhteen lokakuun 11. päivä Mansikka-aholla. Silloin Kouvot oli tyly isäntä ja voitti kamppailun 83–66. Kouvot oli huomattavasti tarkempi pelitilanne heitoissa ja ratkaisi pelin heti ensimmäisellä kympillä, vieden sen 22-8. Loput kympit pelattiin tasaisesti, mutta Karhubasket ei noussut uhkaamaan Kouvojen voittoa.

– Kärkijoukkueiden kohtaamiset jatkuu, kun Kouvot saapuu vieraaksi, Karhubasketin valmentaja Jussi Laakso alustaa lauantain kamppailua seuran sivuilla.

– Vastassa on kooltaan hyvin erilainen joukkue kuin keskiviikkona kohdattu Vilpas. Ison kaluston kolmikosta Gipson-Kaunisto-Skeen jokaisella on erittäin kovia ominaisuuksia. Kaikki ovat erinomaisia levypallopelaajia, joten meidän on saatava sulkemisemme erinomaiselle tasolle. Gipson operoi vahvasti korin läheisyydessä ja Skeen-Kaunisto omaavat hyvän kaukoheittotaidon. Kouvojen konseptien juoksuttamisesta vastaa heidän takakenttänsä, jotka löytävät aika usein sopivia optioita joukkueelleen. Haaste on siis kova, mutta haluamme jatkaa keskiviikon voittoisalla reseptillä, hieman eri maustein. Toivottavasti mahtava fanijoukkomme löytää keskiviikon tavoin paikalle ja tuo jälleen joukkueellemme tarvittavan lisäboostin, Laakso toivoo.