BC Nokia pelaa viimeisen pelinsä ennen joulutaukoa, kun Näädät matkustaa pääkaupunkiin Helsinki Seagullsin vieraaksi. BC Nokian ja Seagullsin välinen ottelu alkaa keskiviikkona 20. joulukuuta kello 18:30.

Nokialaisten otteet Dragan Labovicin paluun jälkeen ovat olleet lupaavia ja vaikka kokoonpanosta puuttuu vielä yksi oleellinen ulkomaalaispelaaja, niin Näädät on voittanut kaksi edellistä otteluaan. Varsinkin kolmikko Labovic, Leyton Hammonds ja Vincent Council ovat aiheuttaneet harmaita hiuksia vastustajien valmennusjohdolle.

Seagulls (10 voittoa/6 tappiota) on Näätiä (8/9) pykälän ylempänä sarjataulukossa, mutta joukkuetta on vaivannut epätasaisuus ja loukkaantumiset. Kaksi viikkoa sitten Seagulls päihitti Näädät Nokialla, hävisi selkeästi muutama päivä myöhemmin Tampereen Pyrinnölle, mutta on voittanut edellisissä otteluissaan Korihait ja KTP-Basketin. Susijengi-pelaajat Antti Kanervo ja Tuukka Kotti ovat edelleen sairastuvassa.

– Meillä on hieno mahdollisuus päättää syyskausi kovaan vierasvoittoon Helsingissä. Edellisessä kohtaamisessa Seagulls juoksi pallonmenetyksistämme paljon helppoja pisteitä, joten huolenpitoa pallosta on korostettu entisestään. Jos maltamme toteuttaa omaa juttuamme fiksusti molemmissa päissä kenttää, niin mahdollisuus yllätykseen on olemassa, BC Nokian päävalmentaja Ville Tuominen kommentoi nokialaisten sivuilla.