Elina Koskimies ylsi tasoihin NCAA-uransa parhaan pistemäärän kanssa American Universityn kaataessa uuden vuoden alkajaisiksi Colgaten yliopiston. Anniina Äijänen urakoi 17 pistettä Xavierin ottaessa vuoden ensimmäisen voiton Georgetownista.

Koskimiehen American University aloitti uuden vuoden voitolla Colgaten yliopistojoukkueesta lukemin 77–55 (41–26). Koskimies uurasti ottelussa 17 pistettä, mikä on hänen yhden pelin piste-ennätyksensä. Hän onnistui erinomaisesti kolmen pisteen kaaren takaa (5/6). Lisäksi takapelaaja nappasi 4 levypalloa ja jakoi yhden syötön 17 minuutin peliajalla.

Äijänen oli liekeissä Xavierin kaatuessa Georgetownin vieraana vuoden ensimmäisessä NCAA-ottelussa niukasti 60–65 (32–37). Äijänen liekitti taululle joukkueensa suurimmat lukemat 17 pistettä osuen kolmoset 50 prosentin tarkkuudella (3/6). Lisäksi hän haki 2 levypalloa ja tilastoi yhden syötön sekä torjunnan.

Sara Rokkasen Toledo aloitti uuden vuoden voitokkaasti kaatamalla Akronin yliopiston lukemin 60–54 (21–18). Rokkanen urakoi isot 31 minuuttia, joiden aikana hän pussitti 5 pistettä, haki 4 levypalloa ja jakoi 3 syöttöä. Lisäksi Rokkanen torjui vastustajan heiton ja riistin pallon kahdesti.

Marika Korpisen edustama George Masonin yliopistojoukkue jatkaa viime vuoden puolella aloitettua voittoputkeaan. Joukkue kaatoi keskiviikkona La Sallen yliopiston numeroin 69–56 (28–24). Korpinen pelasi 14 minuuttia kauhoen 4 levypalloa ja jakaen yhden syötön.

Helmi Tulosen Duquesnen yliopistojoukkue päätti viime vuoden voitokkaasti kaatamalla vuoden viimeisenä päivänä Massachusettsin yliopiston. Tulonen pussitti 6 pistettä, keräsi 2 levypalloa ja tuki tilastoja riistolla ja blokilla.

Marianne Kalin urakoi 9 pistettä, 3 levypalloa sekä yhden syötön Hofstran kaatuessa viime vuoden päätöskamppailussa Drexelin yliopistolle vähänumeroisessa ottelussa 38–47 (12–23). Kalin pelasi 25 minuuttia. Hofstran Sandra Karsten jäi ottelussa pisteittä.

Nina Augustinin edustama Robert Morrisin yliopistojoukkue kaatoi uuden vuoden aattona Sacred Heartin luvuin 91–57 (43–24). Augustin tulitti ottelussa 8 pistettä ja yhden levypallon 13 minuutissa.

Ninni Salmen San Franciscon yliopistojoukkue kaatoi vuoden 2017 viimeistelyssä Portlandin yliopiston lukemin 84–75 (33–36). Salmi pelasi kotiparketilla 28 minuuttia upottaen 11 pistettä. Hän kauhoi lisäksi 7 levypalloa, antoi 2 syöttöä sekä toteutti yhden torjunnan.

Emma Tuomisen ja Sofia Rajalan Fort Waynen yliopiston vuoden 2017 viimeinen ottelu päättyi tappioon Western Illinoisille lukemin 64–100 (30–53). Rajala pelasi ottelussa 8 minuuttia upottaen heiton kolmen pisteen kaaren takaa. Tuominen tilastoi 2 pistettä, levypallon, syötön ja torjunnan 9 minuutissa.