© Kuva: fiba.com

Salinille ja Koposelle tappiot Euroliigassa

Voita 2 hengen matka Mestarien liigaan!

• Pääpalkinto: 2 hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin
• Lisäpalkinto: viikoittain arvotaan 50€ lahjakortti Alkoon

Sasu Salin ja Petteri Koponen joutuivat pettymään Euroliigan peleissä. Saksan ProA:ssa Tuomas Iisalon ja Vesa Vertion Crailsheim ylsi murskavoittoon ja Adria Cupissa Alexander Madsenin USK Praha piti jatkotoiveensa elossa.

Koponen ja Barcelona joutuivat tunnustamaan Panathinaikosin paremmakseen Ateenassa. Tiukka taistelu kääntyi lopulta kotijoukkueen eduksi 84-75 (36-34). Koponen heitti 19,5 minuutissa viisi pistettä, otti yhden levypallon ja antoi yhden syötön. Barcelonalla on Euroliigassa kuusi voittoa ja 11 tappiota.
Ottelutilastot

Salinin Malaga koki kirvelevän 77-79 (40-32)-tappion Zalgiriksen vieraana. Malagalla oli mahdollisuus viedä ottelu jatkoajalle viimeisellä sekunnilla, mutta Edgaras Ulanovs torjui Ray McCallumin ajon ja Zalgiris pääsi tuulettamaan kahden pisteen voittoa. Salin jäi 11 minuutissa pisteittä, mutta koristeli tilastojaan kolmella levypallolla ja kahdella syötöllä. Malagalla on 17 ottelusta seitsemän voittoa.
Ottelutilastot

Adria Cupissa Madsenin USK Praha nappasi tärkeän voiton kaataessaan Wienin kotikentällään 99-78 (56-40). Madsen pelasi seitsemän minuuttia tilastoiden kaksi pistettä, kaksi levypalloa, kaksi syöttöä ja yhden torjunnan. Praha on lohkossa kolmantena kahdella voitolla ja kolmella tappiolla. Praha kohtaa alkulohkon päätösottelussaan Prievidzan ja voi voitolla nousta vielä kahden joukkoon ja jatkoon.
Ottelutilastot

Ruotsin liigassa Antto Nikkarisen Jämtland koki niukan 79-82 (38-44)-tappion Nässjölle. Nikkarinen jakoi yhteensä yhdeksän korisyöttöä ja merkkautti kuusi pistettä ja levypallon. Jämtland saldo on seitsemän voittoa ja kahdeksan tappiota.
Ottelutilastot

Saksan ProA:ssa Iisalon ja Vertion käskyttämä Crailsheim murskasi Hagenin 122-71 (38-59). Crailsheimilla on 16 voittoa ja kaksi tappiota ollen sarjassa toisena.
Ottelutilastot

Daniel Janssonin valmentama OrangeAcademy Ulm sen sijaan taipui Kölniä vastaan 63-91 (44-41). Ulmilla on viisi voittoa ja 13 tappiota.
Ottelutilastot

Anton Mirolybovin Kirchheim hävisi kotonaan Karlsruhelle 72-85 (34-50). Kirchheimilla on kahdeksan voittoa ja kymmenen tappiota.
Ottelutilastot

Lähde: Koripalloliiton tiedote

Voita 2 hengen matka Mestarien liigaan!

• Pääpalkinto: 2 hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin
• Lisäpalkinto: viikoittain arvotaan 50€ lahjakortti Alkoon