Elina Koskimiehen American ei kaatunut tammikuun otteluissa kertaakaan. Huikeassa vireessä porskuttava NCAA-joukkue kaatoi kuun viimeisessä ottelussa Colgaten yliopistojoukkueen.

Koskimiehen American voitti tammikuun yhdeksästä ottelusta kaikki naisten NCAA-kentillä. Americanin viimeisin päänahka oli Colgaten yliopistojoukkueen kaataminen lauantaina selkein lukemin 67–44 (34–15). Koskimies pelasi ottelussa 25 minuuttia upottaen 9 pistettä. Lisäksi hän tilastoi 4 levypalloa, 3 syöttöä sekä 2 riistoa.

Sara Rokkasen Toledo katkaisi tappioputken NCAA:ssa voittamalla Bowling Greenin yliopistojoukkueen 77–67 (37–33). Rokkanen säkitti 5 pistettä ja nappasi yhden levypallon 21 minuutin peliajalla.

Ninni Salmen San Francisco kaatui Conzagan käsittelyssä lukemin 57–81 (22–34). Salmi pussitti yhden kolmen pisteen heiton, jakoi yhden syötön sekä torjui ja riisti kertaalleen.

Ella Väätäsen Long Island University kaatui lauantaina Sacred Heartin yliopistojoukkueelle 46–50 (21–30). Väätänen osui 4 pistettä, haki 5 levypalloa ja torjui vastustajan heiton kahdesti 14 minuutin peliajalla.

Rautaisen alun NEC-konferenssiin saanut Robert Morrisin yliopistojoukkue jatkoi voittoputkea kaatamalla Bryantin lukemin 72–49 (35–20). Nina Augustin urakoi Robert Morrisin paidassa 2 levypalloa, 6 syöttöä ja 2 riistoa.

Anniina Äijäsen Xavier kaatui Villanovan yliopistojoukkueelle lukemin 50–89 (16–52). Äijänen pussitti joukkueelleen yhden kolmen pisteen heiton, haki 3 levypalloa ja syötti kertaalleen 19 minuutin peliajalla.

Hofstran yliopistojoukkue kaatui JMU:n vieraana numeroin 56–73 (28–37). Marianne Kalin pussitti 7 pistettä, kauhoi 7 levypalloa, jakoi yhden syötön ja riisti kahdesti. Sandra Karsten urakoi niin ikään 7 pistettä. Hän lisäsi tilastoihinsa yhden levypallon ja syötön sekä kaksi riistoa.