Petteri Koponen pääsi nostelemaan Espanjan cupin pokaalia, kun Barcelona kukisti sunnuntai-illan finaalissa Real Madridin.

Barcelona voitti arkkivihollisensa jännittävien vaiheiden jälkeen 92-90 (40-33). Koponen tilastoi reilussa kuudessa minuutissa kaksi pistettä ja yhden levypallon.

– Huikeaa! Mahtava voittaa jotain isoa. Se on aika harvinaista. Meillä on ollut vaikea kausi, niin tämä oli meille hieno viikko, Koponen hehkutti Koripalloliiton tiedotteessa.
Ottelutilastot

Gerald Lee Juniorin Maccabi Ashdodin voittoputki Israelin liigassa katkesi, kun Ashdod hävisi Maccabi Tel Aviville niukasti 86-92 (37-46). Joukkueet olivat vastakkain myös Israelin cupin välierässä aiemmin viikolla ja tuolloinkin Tel Aviv oli niukasti vahvempi. Lee oli jälleen joukkueensa voimahahmoja 15 pisteellä, neljällä levypallolla, yhdellä syötöllä ja yhdellä riistolla. Ashdod on sarjassa viidentenä yhdeksällä voitolla ja kahdeksalla tappiolla.
Ottelutilastot

Saksan ProA-liigassa Tuomas Iisalon ja Vesa Vertion valmentama Crailsheim voitti kotonaan Karlsruhen 96-86 (46-39). Crailsheimin saldo on 20 voittoa ja vain kolme tappiota.
Ottelutilastot