Susiladiesin pelaajat palasivat maajoukkuetauolta tositoimiin viikonloppuna. Saksan Bundesliigassa nähtiin suomalaispelaajien kohtaaminen, kun Annika Holopaisen Wasserburg sai vieraakseen Anni Mäkitalon Donau-Riesin.

Wasserburg kuittasi joukkueiden kauden aiemmassa kohtaamisessa kokemansa tappion ja otti kotikentällään selvän 89-73 (52-34)-voiton. Holopaisen ainoaksi tilastomerkinnäksi vajaassa kuudessa minuutissa jäi yksi levypallo. Mäkitalo sitä vastoin tilastoi 16 minuutissa neljä pistettä ja kolme levypalloa. Wasserburg on sarjassa toisena 14 voitolla ja neljällä tappiolla. Donau-Ries on kuudentena saldonaan 10 voittoa ja kahdeksan tappiota.

Kakkosbundesliigan pohjoislohkossa Evita Iiskolan Osnabrück oli kissapetojen kohtaamisessa vahvempi, kun Panthers voitti Neuss Tigersin kärkikamppailussa 84-57 (43-33). Iiskola auttoi joukkuettaan kuudella pisteellä, kahdella levypallolla ja kahdella syötöllä. Panthers johtaa pohjoislohkoa, kun se on voittanut 16 ottelustaan 14.

Etelälohkossa Camilla Grönbergin Bad Homburg haki 80-77 (45-42)-vierasvoiton Rhein-Mainista. Grönberg kasasi 23 minuutissa seitsemän pistettä ja neljä levypalloa. Bad Homburg on sarjassa toisena tilastonaan 13 voittoa ja neljä tappiota.

Sophie Weckström oli tositoimissa myös karsintaikkunan aikana, kun Speyer-Schifferstadt voitti Bambergin 81-65 (46-34). Weckström oli tehokkaana 12 pisteellä, kolmella levypallolla, neljällä syötöllä, riistolla sekä torjunnalla.

Sunnuntaina Speyer-Schifferstadt joutui kuitenkin tunnustamaan Krofdorfin paremmakseen 53-94 (32-52)-lukemin. Weckström oli joukkueensa paras pisteiden tekijä 12 pinnalla ja käsiin tarttui myös kaksi levypalloa. Speyer-Schifferstadt on sarjassa toiseksi viimeisenä sijalla 10 ja sillä on neljä voittoa ja 12 tappiota.