Toista kauttaan rapakon takana pelaava Marianne Kalin urakoi NCAA-uransa toisen tupla-tupla-tilaston Hofstran kaatessa Towsonin yliopistojoukkueen.

Hofstran yliopistojoukkue palasi voittokantaan kaatamalla Towsonin yliopiston sunnuntaina numeroin 83–72 (44–25). Hofstran Marianne Kalin oli liekeissä hurjastelemalla tupla-tupla-tilastot 14 pistettä ja 12 levypalloa. Lisäksi lappeenrantalaiskasvatti jakoi 4 syöttöä, blokkasi kahdesti ja riisti pallon kertaalleen. Tupla-tupla oli Kalinin NCAA-uran toinen. Hofstran Sandra Karsten pussitti 3 pistettä, haki 2 levypalloa ja jakoi yhden syötön. Hofstra on voittanut viisi ottelua viidestätoista Colonial Athletic Association -konferenssissa.

Elina Koskimiehen American on vahvistanut kärkipaikan Patriot League -konferenssissa kun runkosarjaa on jäljellä enää kahden ottelun verran. Joukkue kaatoi keskiviikkona Holy Crossin luvuin 72–57 (35–34). Koskimies upotti ottelussa 4 pistettä, keräsi 4 levypalloa ja jakoi 4 syöttöä. Lisäksi hän riisti pallon vastustajalta kertaalleen.

Sara Rokkasen edustama Toledo otti voiton Eastern Michiganin joukkueesta keskiviikkona tuloksella 80–69 (36–37). Rokkanen upotti ottelussa yhden heiton kolmen pisteen kaaren takaa, haki yhden levypallon ja jakoi 3 syöttöä 16 minuutin peliajalla.

Helmi Tulosen Duquesne kärsi tappion Atlantic 10 -konferenssin toiseksi viimeisessä runkosarjaottelussa Fordhamille. Tulonen viimeisteli 43–51 (24–28) -tulokseen päättyneessä ottelussa 4 pistettä, haki yhden levypallon ja torjui vastustajan heiton kertaalleen 8 minuutin peliajalla.

Nina Augustinin Robert Morris otti toisen perättäisen voittonsa maanantaina kun se jyräsi Sacred Heartin yliopiston ohitse lukemilla 60–49 (37–21). Nina Augustin pussitti ottelussa yhden kolmen pisteen heiton. Lisäksi hän keräsi yhden levypallon ja jakoi 2 syöttöä 25 minuutin peliajalla.

Anniina Äijänen urakoi 4 pistettä, 3 levypalloa ja pallonriiston Xavierin yliopiston kaatuessa Providencen yliopistolle numeroin 48–69 (18–39). Äijänen pelasi 24 minuuttia.

Marika Korpisen edustama George Masonin yliopistojoukkue kaatoi St. Bonaventuren yliopiston sunnuntaina lukemin 78–63 (33–25). Korpinen uurasti ottelussa 5 pistettä ja yhden syötön 13 minuutin peliajalla.