Gerald Lee Junior johdatti Maccabi Ashdodin takaisin voittojen tielle Israelin liigassa nostelemalla 24 pistettä. Jamar Wilson oli Ranskan liigassa elementissään, kun hän nakutti 22 pistettä Nanterren voittaessa Lassi Tuovin valmentaman Gravelines-Dunkerquen.

Maccabi Ashdodin hurja toinen puoliaika vei sen 92-67 (41-43)-voittoon Gilboa Galilista. Lee oli vierasjoukkueelle painajainen korin alla, sillä pisteidensä lisäksi hän otti kuusi levypalloa ja häntä rikottiin peräti seitsemästi. Tilastoihin kirjattiin myös yksi syöttö. Ashdod on tasapistein sarjakärjessä yhdessä Holonin ja Maccabi Tel Avivin kanssa.
Ottelutilastot

Ranskan liigassa Wilsonin Nanterre otti tärkeän 85-81 (48-36)-voiton Tuovin Gravelines-Dunkerquen kustannuksella. Wilson oli ratkaisevassa asemassa, kun hän viimeisen reilun kolmeminuuttisen aikana heitti Nanterren kymmenestä pisteestä seitsemän. Wilson otti pelissä myös neljä levypalloa. Nanterre on sarjassa nyt seitsemäntenä ja Gravelines-Dunkerque 13.
Ottelutilastot

Espanjan liigassa Sasu Salin joutui taipumaan entisen seuransa Gran Canarian vieraana, kun Malaga lähti kotimatkalle 55-76 (17-33)-tappio niskassaan. Salin heitti ottelussa kolme pistettä sekä otti yhden levypallon ja kaksi riistoa. Malaga on sarjassa nyt kuudentena.
Ottelutilastot

Tuomas Iisalon ja Vesa Vertion kausi Saksan ProA:ssa päättyi 71-62 (44-37)-voittoon Vechtasta. Voitto ei kuitenkaan riittänyt mestaruuteen, sillä ensimmäisen ottelun voittanut Vechta nappasi pokaalin yhteistuloksella 165-158.

– Unohtumaton kausi takana. Kauden paras peli tänään ei riittänyt finaalisarjan voittoon. Uskomaton joukkue. Mahtavia ihmisiä, Iisalo tunnelmoi Twitterissä pelin jälkeen.

Finaalitappiosta huolimatta Crailsheim nousee ensi kaudeksi Bundesliigaan, sillä ProA:sta kaksi parasta joukkuetta lunasti nousupaikan.
Ottelutilastot