Korisliigaan viime kauden päätteeksi noussut Kaarinan Ura avaa syksyn harjoitusottelunsa kohtaamalla viime kauden nousukarsintavastustajansa HBA Märskyn harjoitusottelussa.

Kummallakaan joukkueella ei ole mukanaan tässä harjoituspelissä maajoukkueen mukana olevia pelaajiaan. Kentällä tulee varmasti olemaan hyvää taistelua ja huippusuorituksia nähdään. Päävalmentaja Kristian Palotie odottaa avausottelusta hyvää tapahtumaa.

– Saamme vastaamme aktiivisen, valmiin, kaksi kertaa päivässä harjoittelevan, hyvin valmennetun ryhmän. HBA pelaa aina intensiivistä hyvätasoista joukkuepeliä, mikä on meille hyvä haaste kauden tässä vaiheessa, pohtii Palotie seuran sivuilla.

Viime kauden hienosti taistelleet Uran avainpelaajat ovat saaneet joukkoonsa kokemusta, osaamista, pituutta ja nopeutta. Eldar Skamo ja Mikael ”Ässä” Sandberg tuovat mukanaan yli 700 Korisliiga-ottelun, yli 90 maajoukkueiden pelien ja useiden liigamitalien kokemuksen. Kansainväliset vahvistukset Stephen Croone ja Malik Dime tulevat osoittamaan nopeutensa ja ponnistusvoimansa kautta monta syytä olla mukana ottelutapahtumissa alusta alkaen. Fiifi Aidoo on Susijengin mukana, joten hänen debyyttinsä Ura Basketin paidassa siirtyy vielä hieman eteenpäin.

– Toki valmistautuminen on vielä kesken, mutta meillä on nyt uudistunut ryhmä, jossa yhteisen pelitavan löytäminen on tärkein tavoite. Tämä harjoituspeli vie meidät varmasti sitä tavoitetta kohti. Vaikka Stephen ja Malik eivät ole vielä ehtineet pitkään olemaan joukkueessa ovat he jo selvästi kehittyneet ja sopeutuneet pelitapaamme. Varmasti tulossa hyvä ottelu, tuumii Palotie.

Ura kohtaa HBA Märskyn perjantaina 7.9. klo 19 Littoisten Monitoimitalolla.