Susijengin pelaajat pääsivät viikolla juhlimaan komeita voittoja eurokentillä. Jamar Wilson oli suomalaisten johtotähtenä komeilla suorituksillaan Mestarien liigassa.

Euroliigassa Petteri Koposen Bayern München otti toisen voittonsa kaadettuaan kotonaan Baskonian 77-71 (43-32). Koponen sai tilastoikseen kolme pistettä, levypallon ja kaksi syöttöä.
Ottelutilastot

Wilson pamautti tilastorivikseen 14 pistettä, viisi levypalloa ja kahdeksan syöttöä, kun Lietkabelis otti avausvoittonsa Mestarien liigassa kaatamalla Nymburkin 97-86 (41-46).

– Tämä oli todennäköisesti peli, jossa taistelimme eniten tällä kaudella. Uskon palasten alkavan loksahdella kohdilleen. Valmentaja on yrittänyt naulata päähämme niitä asioita joita meidän pitää tehdä. Mielestäni vihdoin olemme tulossa yhteen joukkueena, ymmärrämme, kuuntelemme ja pidämme huolen, ettemme tee niitä yksinkertaisia virheitä joiden takia olemme hävinneet. Nyt teimme hyvän työn, kaikki kantoivat kortensa kekoon, taistelimme viimeiseen minuuttiin ja niin meidän pitääkin pelata voittaaksemme otteluita tällä kaudella, Wilson totesi ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa.

Voitto oli Lietkabelisin ensimmäisen kolmen ottelun jälkeen.
Ottelutilastot

Mestarien liigassa nähtiin myös toinen suomalaisvoitto, kun Lassi Tuovin pääsi tuulettamaan entisen seuransa Besiktasin päänahkaa 78-71 (35-36). Strasbourg on aloittanut Mestarien liigan puhtaalla pelillä.
Ottelutilastot

EuroCupissa Sasu Salin Malaga otti makean 82-80 (70-70, 36-33)-jatkoaikavoiton Kazanista. Salin teki töitä kentällä 26 minuuttia saalistaen kaksi pistettä ja neljä levypalloa. Ottelun yhtenä tuomarina toimi Petri Mäntylä.
Ottelutilastot

Gordon ja Daniel Herbertin valmentama Frankfurt Skyliners juhli niin ikään voittoa EuroCupissa, kun saksalaisjoukkue kaatoi kotonaan Mornar Barin 98-75 (63-39). Shawn Huff merkkautti kuusi pistettä ja neljä levypalloa, kun Erik Murphy säesti viidellä pisteellä, kahdella levypallolla ja kolmella syötöllä. Frankfurt, Malaga ja Kazan jakavat EuroCupin lohkonsa kärkipaikkaa.
Ottelutilastot

FIBA Europe Cupissa Alex Murphyn Szolnoki Olaj oli pitkään voitossa kiinni Dinamo Sassarin vieraana, mutta joutui lopulta taipumaan 94-98 (56-48). Szolnoki johti peliä parhaimmillaan jo 20 pisteellä, mutta Dinamo Sassari nousi viimeisellä neljänneksellä (31-16) rinnalle ja ohi. Szolnokilla on voitto ja tappio.
Ottelutilastot

Gerald Lee Junior nosteli Ironi Ness Zionalla yhdeksän pistettä, kun joukkue kaatoi FIBA Europe Cupissa Den Boschin 91-85 (35-35). Lee sai tilastosarakkeisiinsa myös yhden levypallon ja yhden syötön. Ironi Ness Ziona on aloittanut Europe Cupin voitolla ja tappiolla.
Ottelutilastot