Oklahoma City Thunderin kauden alku on ollut karmea. Joukkue on hävinnyt neljästä ensimmäisestä ottelustaan jokaisen. Viimeisimpänä Boston Celtics oli parempi numeroin 101-95 torstain ja perjantain välisenä yönä Ruudun TV-ottelussa.

Thunder johti tauolla ottelua 16 pisteellä pidettyään Bostonin vain 34 pisteessä. Toisella puoliskolla pelin kuva muuttui. Boston upotti 14 kolmosesta yhdeksän.

Joukkueen ykköstähti Russell Westbrook on toipunut polvivammastaan pelikuntoon, mutta sätti itseään heikon päätösneljänneksen myötä. Westbrook heitti ohi jokaisen seitsemästä kolmen pisteen yrityksestä.

– Se on minun syyni. Otan täyden vastuun otteluiden tappamisesta. Siinä meidän täytyy olla parempia ja se on minun vastuullani, Westbrook ilmoitti ESPN:n mukaan.

Westbrook palasi sairastuvalta väkevästi Sacramento Kingsiä vastaan, mutta oli kohmeessa Celticsin käsittelyssä upotettuaan 20 pelitilanneheitosta vain viisi. Lisäksi hän menetti pelivälineen viidesti.

– Otan täyden vastuun huolimatta päätösneljänneksen tapahtumista. Osuivat heitot tai eivät, voittaminen on vastuullani, Westbrook sanoi.