Susijengiläiset vahvassa vauhdissa europarketeilla

© Kuva: fiba.com
Ravien vauhtijuhla Mikkelissä: St Michel -ajo! Nappaa riskitön veto tai talletusbonus!

Susijengin pelaajat osoittivat oivaa pelikuntoa tärkeiden MM-karsintaotteluiden lähestyessä, kun peräti kuusi pelaajaa ylsi kaksinumeroisiin pisteisiin keskiviikon otteluissa.

Sasu Salinin Malaga jatkaa yhdessä Kazanin kanssa lohkokärjessä, kun Malaga haki EuroCupissa jännittävien vaiheiden jälkeen 105-104 (62-48)-voiton Torinosta. Malaga järjesteli ensimmäisellä puoliajalla melkoisen heittoshow’n upottamalla sukkaan 12 kolmen pisteen heittoa ja kakkoset tehokkaasti 11/15. Toinen puoliaika oli Malagalta tahmeampi ja Torino nousi loppuhetkillä johtoon, mutta Jaime Fernandezin floater neljä sekuntia ennen loppua löysi tiensä sukkaan ja Malaga pääsi juhlimaan pisteen voittoa. Salin upotti puolet pelitilanneheitoistaan ja kasasi 11 pistettä, kolme levypalloa, kaksi syöttöä ja torjunnan.
Ottelutilastot

Shawn Huffin ja Erik Murphyn vahva panos ei riittänyt Gordon ja Daniel Herbertin valmentamalle Frankfurtille sen kohdatessa vieraskentällä Kazanin. Frankfurt oli altavastaajana ottelun alusta saakka, mutta nousi Huffin riiston jälkeen tasoihin, kun Murphyä rikottiin kolmen vapaaheiton arvoisesti eikä hän erehtynyt. Viimeisellä sekunnilla Kazanin Jamar Smith upotti kuitenkin kolmen pisteen heiton sisään ja Kazan pääsi juhlimaan 83-80 (47-41) voittoa.

Murphy heitti ottelussa 15 pistettä, otti kaksi levypalloa ja torjui vastustajan heiton peräti neljästi. Huffin tilastoissa komeili ottelun jälkeen 14 pistettä, kolme levypalloa, syöttö, kolme riistoa ja torjunta.
Ottelutilastot

Wilson joukkueensa pistetykki Mestarien liigassa

Mestarien liigassa Jamar Wilsonin Lietkabelis pisti tiukasti hanttiin saksalaiselle Bambergille, mutta joutui lopulta taipumaan 77-82 (42-43). Wilson oli joukkueensa paras pistemies 15 pisteellä ja tilastot täyttyivät myös kahdesta levypallosta, neljästä syötöstä ja riistosta.
Ottelutilastot

Lassi Tuovin Strasbourg joutui tunnustamaan Mestarien liigassa Neptunus Klaipedan paremmakseen 83-92 (44-52). Tappio oli Strasbourgille ensimmäinen Mestarien liigassa tällä kaudella.
Ottelutilastot

Murphy ja Lindbom tehokkaina

FIBA Europe Cupissa Alex Murphyn Szolnoki Olaj otti toisen voittonsa kaadettuaan kotonaan Leicesterin 82-79 (37-36). Murphy iski Szolnokin voitolle naulan vapaaheittoviivalta loppuhetkillä. Yhteensä Murphy kasasi ottelussa 13 pistettä, kaksi levypalloa, syötön, riiston sekä torjunnan.
Ottelutilastot

Gerald Lee Juniorin Ironi Ness Ziona murjoi Pardubicen selvin 111-77 (53-44). Lee saalisti ottelussa seitsemän pistettä, neljä levypalloa, syötön ja riiston. Ironi Ness Ziona on voittanut FIBA Europe Cupissa kolmesta ottelustaan kaksi.
Ottelutilastot

Carl Lindbom pääsi juhlimaan ensimmäistä voittoaan Puolan liigassa, kun Rosa Radom kaatoi kotikentällään Sopotin 75-68 (38-35). Lindbom heilutti sukkaa 15 pisteen edestä, nappasi neljä levypalloa ja riiston sekä torjui vastustajan heiton kahdesti.
Ottelutilastot

Lähde: Koripalloliiton tiedote

Ravien vauhtijuhla Mikkelissä: St Michel -ajo! Nappaa riskitön veto tai talletusbonus!