Koripallon Suomen Cupissa ensimmäinen kierros on pelattu yhtä ottelua lukuun ottamatta. Kaikki 1. kierroksen joukkueet selvisivät 2. kierrokselle, jossa 1. kierroksen voittajat kohtaavat toisensa ja häviäjät toisensa ottelukaavion mukaisesti.

1. kierros
Porvoon Tarmo–Roosters 99–80
Räppäkäpälät–Pyrintö Akatemia 118–80
Koiviston Kipinä–Raiders Basket 83–104
BC Lepi–Espoo Basket Team 98–71
Munkkiniemen Kisapojat–Salon Vilpas 80–120
Pyrintö Liiga–LoKoKo Bisons 98–84
Jyväskylä Basketball Academy–Forssan Koripojat 81–89
Lahti Basketball–KTP-Basket 21.11. klo 18.30

Ensimmäisellä kierroksella on pelaamatta vielä yksi ottelu, kun Lahti Basketball ja KTP kohtaavat 21. marraskuuta. Muissa otteluissa Korisliigan Vilpas ja Pyrintö ottivat varmat voitot MuKista ja LoKoKo Bisonsista, ja divaria pelaavat Tarmo sekä Raiders kaatoivat selvästi alemmissa sarjoissa pelaavat Roostersin ja Koiviston Kipinän. Divari A:n joukueiden kohtaamisessa FoKoPo oli JBA:ta vahvempi.

Alempisarjalaisista Räppäkäpälät yllätti divari A:n Pyrintö Akatemian ja BC Lepi kukisti divari B:n Espoo Basket Teamin. Kahden eri sarjatason joukkueen kohdatessa huonomman sarjatason joukkue saa hyväkseen 10 kolmen pisteen heittoa, jotka heitetään ennen ottelun alkua ja otetaan huomioon pöytäkirjassa.

Toinen kierros pelataan 10.12. mennessä

Suomen Cupissa kaudella 2018-19 kaikki 1. kierroksen joukkueet selviävät 2. kierrokselle, jossa 1. kierroksen voittajat kohtaavat toisensa ja häviäjät toisensa ottelukaavion mukaisesti.

Kotijoukkueeksi kilpailun 2.-4. kierroksella määrätään joukkue, jolla on siinä vaiheessa vähemmän kotiotteluita pelattuna. Muussa tapauksessa kotijoukkue arvotaan.
Joukkueet sopivat toisen kierroksen otteluajankohdat keskenään 18.11. mennessä ja ottelut tulee olla pelattuna 10.12. mennessä. Toisen kierroksen häviäjien keskinäisten otteluiden häviäjät putoavat kilpailusta.

2. kierroksen ottelut
Porvoon Tarmo–BC Lepi
Räppäkäpälät–Pyrintö Liiga
Raiders Basket–Lahti Basketball / KTP-Basket (kotijoukkue selviää 1. kierroksen ottelun jälkeen)
Forssan Koripojat–Salon Vilpas
Roosters–Espoo Basket Team
LoKoKo Bisons–Pyrintö Akatemia
Koiviston Kipinä–Lahti Basketball / KTP-Basket (kotijoukkue selviää 1. kierroksen ottelun jälkeen)
Jyväskylä Basketball Academy–Munkkiniemen Kisapojat