Yhdysvaltojen yliopistosarja NCAA:ssa pelataan alkukauden otteluita, joissa Tomas Murphyn Northeastern eteni kolmipäiväisen kutsuturnauksen finaaliin, jossa Davidson osoittautui liian kovaksi.

Charleston Classicin finaaliottelussa Northeastern oli puoliaikaan asti kyydissä, mutta lopulta Davidson jylläsi 59-71 (28-28) -voittoon. Murphy toi vaihtopenkiltä kentälle neljä pistettä, seitsemän levypalloa, yhden syötön ja riiston pelaamassaan 20 minuutissa.

Lassi Nikkarisen Montana State kärsi tappion UC Santa Barbaralle 69-88 (32-48). Nikkarinen sai ottelussa peliaikaa 15 minuuttia, joiden aikana hän tehtaili kolme pistettä, yhden syötön ja riiston.

Remu Raitanen ja San Francisco tekivät selvää jälkeä LIU Brooklynistä 52-84 (23-38). Raitanen pelasi neljä minuuttia heittäen kaksi pistettä ja kahmien yhden levypallon.

Toista kauttaan yliopistossa pelaava Edon Maxhuni asteli parketille aloitusviisikossa, kun Long Beach State hävisi Mississippi Statelle 51-79 (28-36). Maxhuni sai peliaikaa 14 minuuttia, joiden aikana hän heitti kolme pistettä ja napsi kaksi levypalloa.

Myös sophomore-kauttaan viettävän Hannes Pöllän Oklahoma jatkaa voittamattomana kaadettuaan Woffordin 64-75 (38-37). Pöllä jäi pisteittä viihdyttyään parketilla kolme minuuttia.