Lotta-Maj Lahtisen joukkue viilettää jo kolmen ottelun voittoputkessa Yhdysvaltojen yliopistosarja NCAA:ssa. Venla Variksen heittokäsi kävi jälleen kuumana ja Elina Koskimiehen American kärsi ensimmäisen tappionsa.

Lotta-Maj Lahtisen Georgia Tech otti jo kolmannen perättäisen voittonsa kotikentällään kaatamalla Georgian numeroin 63-53 (23-31). Lahtinen pelasi ottelussa viisi minuuttia ja jäi ilman tilastomerkintöjä.

Elina Koskimiehen American kärsi kauden ensimmäisen tappionsa, kun Denver oli parempi kotonaan luvuin 54-83 (35-40). Koskimies jatkoi tasaisen vakuuttavalla linjallaan viimeistellen 33 minuutissa 12 pistettä sekä kirjauttaen yhden levypallon sekä syötön.

Kia Vaalavirran San Francisco otti voiton luvuin 62-65 (30-30) tasaisessa kamppailussa Cal Polya vastaan. Tulokaskautensa lupaavasti aloittanut Vaalavirta heitti 20 peliminuutissa yhdeksän pistettä ja tarjoili yhden syötön.

Sara Rokkasen Toledo jatkoi vahvoja otteitaan kaataen Duquesnen numeroin 52-65 (27-30). Rokkanen sai 34 peliminuutissaan aikaan kolme pistettä, neljä levypalloa ja kaksi syöttöä.

George Mason palasi voittojen tielle kaatamalla Colgate Universityn luvuin 61-64 (30-35). Toista kauttaan voittajajoukkueen paidassa pelaava Marika Korpinen osoitti vahvaa levypallopelaamista merkaten nimiinsä seitsemän levypalloa, joiden lisäksi hän viimeisteli neljä pistettä sekä antoi kolme syöttöä 28 peliminuutin aikana.

​​​Kapealla materiaalilla otteluun lähtenyt Grand Canyon joutui taipumaan UNC Wilmingtonille 77-55 (28-35). Venla Varis sai jälleen runsaasti vastuuta ja lunasti odotukset upottamalla edellisen ottelun tapaan 15 pistettä ja ollen joukkueensa ykköstykki. Lisäksi Varis nappasi kolme levypalloa ja tarjoili kolme syöttöä.

Nina Augustinin Robert Morris joutui jälleen tyytymään niukkaan tappioon, kun Bowling Green vei ottelun nimiinsä 60-61 (37-33). Avausviisikosta vakiopaikkansa lunastanut Augustin viihtyi kentällä 27 minuuttia ja viimeisteli joukkueelleen kahdeksan pistettä, kuusi syöttöä sekä kolme levypalloa.

Sandra Karstenin ja Marianne Kalinin Hofstra kohtasi vieraskentällä St. Bonaventuren ja vei kamppailun nimiinsä luvuin 67-59 (43-36). Karsten iski taululle seitsemän pistettä ja merkkautti lisäksi yhden levypallon, yhden torjunnan sekä yhden riiston 20 peliminuutissa. Kalin puolestaan nappasi kuusi levypalloa, upotti neljä pistettä, riisti kahdesti ja jakoi yhden syötön 22 minuutissa.

Ella Väätäsen tähdittämän Long Islandin vaikea alkukausi sai jatkoa, kun joukkue ei pystynyt vastaamaan Saint Peter’sin ensimmäisen puoliajan hurjaan tahtiin, vaan joutui tyytymään 59-86 (17-42) tappioon. Väätänen uurasti ottelussa 22 minuuttia tehtaillen kaksi pistettä ja yhden levypallon.

Sini Mäkelän ja Tuuli Mennan Manhattan putosi samaan tapaan vastustajansa kyydistä jo ensimmäisillä neljänneksillä ja Stony Brook vei voiton luvuin 79-48 (43-17). Mäkelä pelasi ottelussa 17 minuuttia, upotti yhden kolmosen ja tarjoili kaksi syöttöä joukkuetovereilleen. Menna esiintyi kentällä kuusi minuuttia ja merkkautti itselleen yhden levypallon.