Susijengin tähdet hyvässä iskussa – ”Alkanut kulkea paremmin viime aikoina!

© Kuva: fiba.com
Ravien vauhtijuhla Mikkelissä: St Michel -ajo! Nappaa riskitön veto tai talletusbonus!

Petteri Koposen edustama Bayern München otti neljännen voittonsa Euroliigassa viidessä viime pelissään joukkueen voitettua Buducnostin ja kruunasi loppuvuotensa jatkamalla puhtaalla pelillä Saksan Bundesliigassa. Shawn Huff, Sasu Salin, Roope Ahonen ja Carl Lindbom olivat niin ikään hyvässä iskussa.

Bayern oli pitkään ahtaalla Buducnostin kanssa, mutta nousi vahvan viimeisen neljänneksen turvin (28-18) lopulta 93-88 (38-49)-voittoon. Koponen sai tilastoihinsa kaksi pistettä ja kaksi levypalloa. Voitto oli saksalaisjoukkueelle neljäs viidessä viime ottelussa ja Bayern on kivunnut Euroliigassa kuudenneksi.
Ottelutilastot

Bayernin voittomarssi jatkui myös Saksan Bundesliigassa, kun se voitti kärkiottelussa tiukkojen vaiheiden jälkeen Bambergin 80-75 (39-37). Koponen käytti saamansa 16-minuuttisen tehokkaasti heittäen joukkueensa toiseksi korkeimman pistemäärän 14 ja sinetöi Bayernin voiton vapariviivalta viime sekunneilla. Koponen kasasi tilastoihinsa myös viisi levypalloa, syötön ja riiston. Bayern jatkaa Bundesliigassa puhtaalla pelillä.
Ottelutilastot

Huffin oli vuoro loistaa Frankfurtin suomalaisista heitettyään 17 pistettä, mutta sekään ei riittänyt voittoon Ulmin ollessa vahvempi kotikentällään lukemin 82-72 (36-36). Huffin tilastoihin merkittiin myös neljä levypalloa, syöttö ja riisto. Erik Murphy sen sijaan keräsi kuusi pistettä, viisi levypalloa, kaksi syöttöä ja peräti kolme torjuntaa. Frankfurt pitää hallussaan sijaa 11.

– Oma peli on alkanut kulkea paremmin viime aikoina. Jotenkin kauden alut ovat aina olleet minulle vähän vaikeita, mutta joulukuussa on yleensä alkanut sujua paremmin, Huff analysoi otteitaan.
Ottelutilastot

Tuomas Iisalon ja Vesa Vertion valmentama Crailsheim hävisi vieraskentällä Bayreuthille selvästi 85-102 (39-48). Crailsheim on sarjassa viimeisenä.
Ottelutilastot

Espanjan liigassa Salinin Malaga haki 94-80 (41-45)-vierasvoiton San Sabastian Gipuzkoasta. Salin kunnostautui sukittamalla 10 pistettä ja ottamalla yhden levypallon. Malaga on mukana kärkitaistelussa neljäntenä.
Ottelutilastot

Sarjaporrasta alempana Ahosen ja Matti Nuutisen Oviedo hävisi kärkijoukkue Real Betisille 69-85 (31-54). Ahonen oli jälleen joukkueensa paras pistemies 14 pisteen saaliilla ja kerrytti tilastojaan myös levypallolla ja kahdella syötöllä. Nuutinen paranteli edelleen alaraajavammaa eikä ollut kokoonpanossa. Oviedo on sarjassa kuudentena.
Ottelutilastot

Lindbomin 18 pistettä eivät riittäneet Rosa Radomille Puolan liigassa joukkueen hävittyä vieraskentällä mahtiseura Zielona Goralle 71-99 (32-48). Joukkueen korkeimman pistemäärän lisäksi Lindbom kasasi tilastoihinsa kaksi levypalloa, kolme syöttöä ja blokin. Rosa Radom majailee sarjataulukossa sijalla 12.
Ottelutilastot

Jukka Toijalan luotsaama Trefl Sopot taipui Ostrow Wielkopolskin vieraana 77-91 (40-51). Sopot on Puolan liigassa toiseksi viimeisenä viidentenätoista.
Ottelutilastot

Lähde: Koripalloliiton tiedote

Ravien vauhtijuhla Mikkelissä: St Michel -ajo! Nappaa riskitön veto tai talletusbonus!