LeBron James dominoi NBA:n All Star -äänestystä – tähtitulokas päihittämässä Stephen Curryn

© Kuva: Getty Images

NBA:n tähdistöottelun faniäänestys on käynnissä ja Los Angeles Lakersin LeBron James on ollut odotetusti ääniharava.

James on kerännyt tähän mennessä eniten ääniä, kun hänellä on lähes 2,8 miljoonaa ääntä. Itäisen konferenssin ykkösnimi Giannis Antetokounmpo on tiukasti kintereillä noin 100 000 äänen päässä Jamesista. Kokonaisäänimäärissä kolmantena on Boston Celticsin Kyrie Irving noin 2,3 miljoonan äänisaaliilla.

Yllätysnimi löytyy heti neljänneltä sijalta, kun Dallas Mavericksin tulokas Luka Doncic on kahminut yli 2,2 miljoonaa ääntä, jolla hän sijoittuu läntisessä konferenssissa toiseksii heti Jamesin jälkeen. Doncic jättää jälkensä jopa Stephen Curryn, jonka äänimäärä on noin 2,1 miljoonaa. Toinen yllätysnimi on konkari Derrick Rose, joka tekee uutta tulemista ja hän on lännen takamiehissä heti Curryn takana jopa viime kauden MVP James Hardenia edellä. Yli kahden miljoonan äänimäärän on kerännyt myös itäisessä konferenssissa Toronton Kawhi Leonard.

Konferenssien eniten ääniä saaneet pelaajat toimivat joukkueiden kapteeneina ja valitsevat eniten ääniä saaneista pelaajista aloitusviisikot joukkueisiinsa.

Jos et näe tviittiä, voit katsoa sen täältä.