NCAA:ssa kolme suomalaisnaista ylsi kaksinumeroisille lukemille, kun Lotta-Maj Lahtinen merkkautti tulokaskauden ennätyksekseen 14 pistettä, Elina Koskimies viimeisteli voittoputken jatkuessa 16 pistettä ja Sandra Karsten oli joukkueensa tehokkain 10 pisteellä.

Georgia Techin Lotta-Maj Lahtinen pussitti tulokaskautensa ennätyspisteet ACC-konferenssin trillerissä North Carolinaa vastaan. Takaa-ajoasemassa peliä seurannut Georgia Tech pusersi ensimmäistä kertaa johtoon ottelun viimeisellä minuutilla, mutta joutui lopulta tyytymään pisteen tappioon loppunumeroin 90-91 (37-48). Lahtinen upotti kaikki kuusi vapaaheittoaan sisään viimeistellen 24 minuutissa yhteensä 14 pistettä, napsien viisi levypalloa ja tarjoillen neljä syöttöä.

Elina Koskimiehen Americanin voittoputki Patriot League- konferenssissa näytti jo olevan uhattuna, kun Holy Cross hallitsi ottelua kolmen erän ajan. American kuitenkin sisuuntui ottelun loppuminuuteilla voittaen viimeisen neljänneksen numeroin 8-24 ja taisteli tiensä koko ottelun voittoon lukemin 58-70 (35-27). Koskimies pussitti 37 minuutissa 16 pistettä, joista viisi syntyi vapaaheittoviivalta. Vaiherikas ilta tuotti takamiehelle lisäksi neljä levypalloa, kaksi riistoa sekä yhden syötön.

Nina Augustinin Robert Morris jatkoi NEC-konferenssiurakkaansa puhtaalla pelillä kaataen kotikentällään Sacred Heartin lukemin 46-64 (16-30). Viime ottelun tykityksen jälkeen Augustinilla oli vuorossa vaisumpi ilta hänen merkkauttaessaan 20 peliminuutissa kaksi levypalloa sekä kaksi syöttöä.

Suomalaiskaksikko Hofstran tehokkain

Sandra Karsten ja Marianne Kalin loistivat joukkueensa valopilkkuina Hofstran taipuessa CAA-konferenssin ottelussa UNC Wilmingtonille lukemin 54-89 (23-51). Karsten oli Hofstran tehokkain pussittaessaan 30 minuutissa 10 pistettä, joista puolet syntyi vapaaheittoviivalta. Lisäksi hän taisteli itselleen viisi levypalloa ja jakoi yhden syötön. Kalin puolestaan viimeisteli yhdeksän pistettä, niinikään viisi levypalloa, riisti kahdesti ja torjui kerran 21 minuutissa.

A-10-konferenssissa Marika Korpisen George Mason ei pystynyt kirimään menetettyä johtoasemaansa, vaan Saint Louis rynni kotikentällään 53-60 (28-24)-voittoon. Korpinen kirjautti tilastoriviinsä aloitusviisikossa kaksi levypalloa sekä yhden syötön 21 minuutissa.

Manhattan makeaan voittoon

Haastavaa kautta pelaava Manhattan nappasi MAAC-konferenssissa toisen peräkkäisen voittonsa kaataessaan Fairfieldin kotiluolassaan luvuin 41-47 (20-21). Sini Mäkelä pelasi ottelussa 12 minuuttia, joiden aikana hän upotti kolme pistettä ja repi yhden levypallon. Tuuli Menna merkkautti neljässä minuutissa yhden riiston.

Ella Väätäsen Long Island joutui taipumaan niukasti vierasottelussaan Central Conneticutin ollessa parempi lukemin 57-63 (24-30). Väätänen ahkeroi kentällä 18 minuuttia upottaen neljä pistettä ja napaten yhden levypallon.