Seagullsin toimitusjohtaja vaihtuu

Helsinki Seagullsin henkilöstöpuolella tapahtuu muutoksia, kun joukkueen perustamisesta saakka mukana ollut toimitusjohtaja Sauli Silvonen siirtyy nykyisistä työtehtävistään uusien työhaasteiden pariin.

– Olen tosiaan ollut mukana Gullsin ensimmäisestä ottelusta asti ja kokenut lähes jokaisen roolin organisaatiossa pelaamista lukuun ottamatta. Voisin tarinoida sivutolkulla, mutta tiivistetysti haluaisin vain kiittää kaikkia, jotka ovat mahdollistaneet tämän matkan: pääomistajat Janne ja Sinikka, osakkaat, toimiston väki, urheiluhenkilökunta, pelaajat, sidosryhmät, yhteistyökumppanit sekä kaikki ottelutapahtumissa mukana avustaneet. Seagulls tulee aina olemaan osa minua, ja kuten olen jo esittänyt, olen tulevaisuudessa käytettävissä taustalla tai luottamustehtävissä, jos minulle sopiva rooli löytyy. Ja otteluissa nähdään edelleen, kommentoi Silvonen Seagullsin sivuilla.

Toimitusjohtajuus siirtyy talon sisällä Seagullsin talous- ja hallintojohtajana toimineen Aku Perhon osaaviin käsiin, jolta löytyy jo aiempaa kokemusta toimitusjohtajan työtehtävistä Loimaa Bisonsista vuosilta 2014-2016.

Perho ottaa toimitusjohtajan roolin vastaan kiitollisena.

– Olen kiitollinen siitä luottamuksesta, jonka sain Seagullsin hallitukselta tähän tehtävään. Tiedän kokemuksesta, ettei urheiluseuran johtaminen Suomessa ole aina se helpoin tehtävä mutta päätin kuitenkin ryhtyä toimeen Seagullsin toiminnan jatkuvuuden takaamiseksi. Ihan nollista ei sentään tarvitse aloittaa koska olen jo jonkin aikaa johtanut seuran taloutta ja hallintoa sekä toiminut osana johtoryhmää. Toivotan Saulille onnea ja menestystä jatkossa.

Lähde: Seagullsin kotisivut

Kaikki jääkiekon MM-kisoista: matsit ilmaiseksi, sarjataulukko, otteluohjelma…